Whirlpool WBC 3B1 B – Masina de spalat vase semi-incorporabila cu clasa A+

Whirpool a lansat o nouă gamă de maşini de spălat vase semi-incorporabile, ce sunt dotate cu programe şi funcţii performante, dându-le calitate si performaţă în utilizare. Pentru a demonstra ingeniozitatea şi calitatea acestor produse,  inginerii specialişti de la Whirpool,  au scos pe piaţă maşina de spălat vase semi-incorporabilă Whirpool WBC 3B1 B.

Având un design îmbunătăţit ce conferă un aspect ergonomic şi compact, cu o carcasă de culoare alb imaculat, cu linii drepte ce îi conferă eleganţă,  această nouă maşină de spălat vase semi-incorporabilă, oferă programe şi funcţii dedicate spălării vaselor, care permit  optimizarea spălării vaselor pentru fiecare categorie, păstrându-le calitatea şi dându-le strălucire.

wbc-3b1-bAceastă maşină de spălat vase de la Whirpool are clasa de eficienţă energetică A+, ceea ce înseamnă că programul Eco are un consum de apă de doar 11 l la un ciclu de spălare şi 1,04 kw  la energia electrică. Aceasta este un tip de maşină de spălat vase incorporabilă şi are o capacitate de încărcare de 13 seturi de vase la o singură spălare. Deţine un număr de 5 programe de spălare,  cu opţiunea de încărcare la jumătate iar controlul se face electronic.

Cu programul rapid se pot spăla vasele la o temperatură de 50 de grade, însă fără funcţia de uscare, durata acestui program fiind de 25 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele la o temperatură de 50 de grade, într-un mod eficient cu o durată a ciclului de spălare de 180 de minute, având un consum redus de apă şi de energie electrică. Programul prespălare durează 10 minute şi are un consum de apă de doar 4 litri, fiind destinat înmuierii vaselor foarte murdare, cu resturi uscate. Funcţia Daily 60 spală  şi usucă încărcături zilnice mixte, normal murdare în doar 60 de minute. Senzorii pentru temperatură sunt în număr de 4 şi pot fi setaţi pe 4 nivele de temperatură. Panoul de control a fost dotat cu un indicator pentru sare şi unul pentru terminarea programului. Consumul standard de energie electrică pentru un ciclu de spălare este de 1,04 w,  iar consumul de apă este de 11 litri pentru un ciclu de spălare.

Coşul maşinii de spălat vase este reglabil pe înălţime iar rafturile sunt pliabile. Nivelul de zgomot al acesteia este de 49 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă în timpul funcţiunii. Dimensiunile maşinii de spălat vase  Whirlpool WBC 3B1 B sunt de 82 x 59.5 x 57 cm iar lăţimea acesteia este de 60 cm. Poate fi ataşată perfect mobilierului de bucătăriei, dându-i acesteia un aspect modern şi elegant. Preţul este destul de acceptabil, dacă ne gândim la numărul de programe şi extra opţiuni, iar dacă  îţi doreşti o maşină de spălat vase eficientă cu funcţii şi programe care să te scutească de neplăcerea de a spăla vase, ţi-o recomand cu toată încrederea.