Sharp SJ-B1297E0WEU – Calitatea tehnologiei No Frost, in combina frigorifica Sharp

Datorită experienței de șase decenii pe segmentul de electrocanice, Sharp ne surprinde cu noile sale inovații în domeniul aparatelor frigorifice, punând suflet în fiecare creație a sa.

Combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU face parte din clasa de efciență energetică A+, deținând sistem de răcire No Frost atât pentru congelator cât și pentru frigider.  Această tehnologie oferă siguranță în păstrarea alimentelor, împiedicând formare gheții pe pereții frigiderului și ai congelatorului, evitând astfel umezeala din interior. Tot această tehnologie oferă un consum de energie scăzut, consumul energetic anual fiind de 312 kw, iar consumul energetic în 24 de ore este de 0,854 kw.

combina frigorifica Sharp 2

Volumul net total al combinei frigorifice Sharp  SJ-B1297E0WEU este de 297 l, având volumul net al frigiderului de 225 l iar cel al congelatorului de 72 l.

Frigiderul este compus dintr-un număr de 3 rafturi de sticlă spațioase pentru a putea depozita recipientele cu mâncare, un compartiment pentru legume și fructe, ce păstrează calitatea și prospețimea fructelor și a legumelor și un compartiment cu funcția Crisp Zone pentru a menține în condiții optime de refrigerare carnea și peștele. Modul de dezghețare al acestei combine frigorifice este automat, nemainecesitând forța manuală a gospodinelor. Iluminarea din interiorul frigiderului este distribuită în mod eficient pentru a vedea perfect orice aliment depozitat pe rafturi.

Congelatorul este dotat cu un număr de 3 sertare, suficiente pentru a depozita în el o cantitate considerabilă de carne și legume, având o capacitate de congelare de 10 kg în 24 de ore, și având același sistem de dezghețare, automat. Ușa frigiderului are dispus la interior un număr de 3 suporturi pentru unt/brânză, sticle și borcane. Mânerele sunt dispuse vertical iar deschiderea de face standard pe partea dreaptă.

Această combină frigorifică deține un singur compresor, face parte din clasa climatică GT/N, având sistem de răcire static, cu agent de răcire R600a.

Combina frigorifică Sharp SJ-B1297E0WEU, a fost concepută cu un design inovator, adaptat noii generații, cu carcasa de culoare alb imaculat, cu linii fine și drepte, având dispus pe partea frontală dreapta logo Sharp îar pe centrul ușii fiind dispus panoul de afișaj de tip LCD.

Dimensiunile combinei frigorifice Sharp SJ-B1297E0WEU sunt de 186.8 x 59.5 x 63.2 cm și o greutate de 76 kg. Dimensiunile destul de ideale îl fac să se poată încadra în orice bucătărie modernă, dându-i acesteia un stil modern și elegant. Cum prețul face calitatea, și prețul acestei combine frigorifice este dat de calitatea, design-ul  și funcțiile pe care le deține. Dacă îți dorești o combină frigorifică care să satisfacă nevoile tale și ale familiei tale, îți recomand Combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU .