Sharp SJ-BA10-IMXI1EU – desing, confort si calitate

Cu o experiență de șase decenii pe segmentul eperatelor electrocasnice, Sharp este un mare producător  de combine frigorifice pe plan mondial, precum și pentru orice fel de aparat electrocasnic. Acesta a creat cu mare însuflețire aceste produse electrocasnice, deoarece pentru Sharp bucătăria reprezintă inima casei și locul în care reușește să se întrunească toată familia.

combina frigorifica Sharp

Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IMXI1EU face parte din clasa de eficiență energetică A++ cu sistem de răcire atât pentru frigider cât și pentru congelator No Frost ce oferă siguranță pentru păstrarea  optimă a  alimentelor, împiedicând formarea gheții și dă un consum mai mic de energie electrică, consumul energetic anual fiind de 263 kw.

Volumul net total al acestei combine frigorifice este destul de mare, acesta fiind de 324 l, cu volumul net al frigiderului de 230 l, iar cel al congelatorului de 104 l.

Frigiderul deține un număr de 3 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume și fructe ce deține funcția Opti Fresh pentru păstrarea acestora verzi și proaspete  și un compartiment special Crisp Zone pentru refrigerarea cărnii și a peștelui. Sistemul de dezghețare se face în mod automat, ușurând astfel munca gospodinei. Ca orice aparat electrocasnic aceasta deține iluminare interioară.

Congelatorul a fost dotat cu un număr de 3 compartimente, având o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore. Sistemul de dezghețare al acestuia se face în mod automat fără a mai fi nevoie de a depune efort pentru curățarea lui. Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IMXI1EU făcând parte din noua generație de aparate frigorifice, a fost dotată cu funcții speciale pentru a-i da eficiență sporită în funcționare.  Funcția Gentle Air Flow menține aerul nealterat în frigider, făcând ca alimentele să se păstreze proaspete și nealterate un timp mai îndelungat. Funcția Easy Motion reprezintă un sistem special de poziționare a suportului pentru sticle de pe ușa frigiderului, făcând posibilă selectarea acestora după dorință. Filtrul împotriva mirosurilor împiedică transferul mirosurilor de mâncare, datorită sistemului de răcire independent, atât al frigiderului cât și al congelatorului. 

Ușa frigiderului a fost prevăzută cu un număr de 3 suporturi pentru brânză/unt, sticle și borcane și are  deschidere standard pe dreapta, ambele uși fiind reversibile, pentru a putea fi adaptate oricărui spațiu, iar mânerele sunt încorporate.

Această combină frigorifică deține un singur compresor, face parte din clasa climatică SN-T, având o autonomie fără curent de până la 18 ore, fiind ideal în cazul penelor de curent prelungite, iar nivelul de zgomot al acesteia este de 42 dB, făcându-o  destul de silențioasă.

Design-ul acestei combine frigorifice este unul modern,  adaptat noii generații, cu carcasa din inox de culoare argintie, având dimensiunile de 186.3 x 59.5 x 65 cm și putând fi încadrată cu ușurință în orice bucătărie modernă. Prețul este destul de convenabil în comparație cu calitatea, performanța și designe-ul combinei frigorifice Sharp SJ-BA10-IMXI1EU.