Whirlpool WBC 3C26 PF X – Al saselea simt al tehnologiei direct la tine acasa

Producătorul Whirpool a scos pe piață noutăți în domeniul mașinilor de spălat vase, având la bază tehnologia Al șaselea simț care monitorizează spălarea, ajustând parametrii programului de spălare, pentru a obține rezultate eficiente și pentru a avea un consum cât mai redus de energie electrică. Mașinile de spălat vase dotate cu tehnologia Al șaselea simt asigură cea mai eficientă curățare a vaselor, redându-le perfect curate și igienizate.

Mașina de spălat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3C26 PF X face parte din clasa de eficiență energetică A++, având un consum de energie electrică de 0,93 kw pe ciclu de spălare și un consum al apei de 9,5 l/ciclu iar capacitatea de spălare este de 14 seturi. Aceasta este parțial încorporabilă și deține un număr de 8 programe eficiente, deține control electronic și este dotată cu panou de tip LED.

Pentru a da un randament optim, această mașină de spălat vase a fost dotată cu programe,  funcții și tehnologii inovatoare. Programul normal al acestei mașini de spălat vase, spală vasele într-un mod obișnuit, standard zilnic, la o temperatură de 50 de grade, iar durata ciclului de spălare este de 93 de minute. Programul intensiv spală vasele foarte murdare, făcând mai întâi o prespălare a acestora la o temperatură de 40 de grade, apoi o spălare prelungită la o temperatură de 65 de grade, urmată de 2 cicluri de clătire cu apă rece și un ciclu de clătire cu apă la o temperatură de 65 de grade. Acest program nu este recomandat pentru spălarea vaselor delicate. Timpul de spălare al acestui program este de 120 de minute. Programul rapid este un ciclu economic și rapid pentru spălarea vaselor imediat după folosite. Programul acesta durează 40 de minute. Programul Bio/Eco are un ciclu de spălare economic, cu 2 cicluri de prespălare cu apă rece, o spălare prelungită la o temperatură de 50 de grade și o clătire cu apa la  temperatura de 65 de grade. Durata acestui program este de 145 de minute.

masina de spalat vase

Programul cu funcția specială Daily 60, spală și usucă vasele mixte, murdare în mod normal, într-un timp de 90 de minute. Programul cu funcția pahare este dedicat spălarii vaselor delicate, la temperaturi scăzute. Cu funcția Overnight – silentios vasele sunt spălate în modul cel mai silențios. Funcția Power Clean deține un senzor ce detectează nivelul de murdărie, optimizând parametrii ciclului de spălare și ajustând presiunea apei în funcție de nivelul de murdărie.

Fiind o mașină de spălat vase ce face parte din ultima generație, performană, aceasta a fost dotată cu tehnologia Al șaselea simț, cu opțiunea Multizone putând selecta unul din cele 8 programe pentru a spăla vasele din ambele coșuri sau numai dintr-unul, iar opțiunea Turbo este eficientă pentru reducerea timpului de spălare.

Panoul de control a fost dotat cu indicator de sare, indicator  terminare program,  opțiunea de programare întârziată de la 1 la 12 ore, precum și senzorul pentru setarea celor 4 nivele de temperatură.

Dimensiunile mașinii de spălat vase semi-incorporabilă Whirlpool WBC 3C26 PF X sunt de 82 x 59,5 x 57 cm, cu lățimea de 60 de cm și are un nivel de zgomot de 46 dB iar cu opțiunea Overnight – silentios nivelul de zgomot este practic imperceptibil.

Design-ul acestei mașini de spălat este unul inovator cu carcasa de culoare alb, cu linii simple și drepte dându-i eleganță și un stil modern. Panoul de afișaj de tip LCD dispus pe partea frontală a mașinii de spălat vase, îi dă o notă aparte de eleganță. Picioarele ajustabile permit echilibrarea pentru a nu produce balans și zgomot în funcționare. Prețul nu este foarte mare și este în concordanță cu tehnologiile și funcțiile pe care le deține.