Televizor LED Hyundai,  28 HYN 3550B – Calitatea imaginii foarte buna pentru acest pret.

Hunday Corporation este prima companie comercială care a reuşit să conducă la internaţionalizarea industriei Coreene. Corporative Hyundai Group  a fost înfiinţată în anul 1947 şi în prezent este cel mai mare conglomerat din Coreea. Hunday este un lider mondial în domeniul afacerilor electronice şi nu numai şi este un gigant global. Hunday Electronics este singura companie autorizată legal de a vinde produse electronice sub brandul Hunday în America Latină, Columbia şi Peru.

Televizor LED Hyundai 28 HYN 3550B este un televizor non- Smart TV de tip LED şi are funcţia de monitor, ce reprezintă mixul perfect între monitor şi televizor, putând viziona programul preferat şi simultan putând lucra pe un dispozitiv performant. Sistemul audio este format din două boxe Nicam Stereo ce au o ieşire a sunetului de 5 w, fiind dotat cu caracteristicile superioare de sunet  Dolby Digital, Nicam Stereo şi Egalizator 5 Band,  ce sunt capabile să controleze până la 6 nivele de sunet ce se desfăşoară pe întregul spectru sonor.

tv-hunday

Display-ul de tip LED cu rezoluţia HD are o diagonală de 71 cm şi o rezoluţie a ecranului de 1366 x 768 pixeli, beneficiind de un raport în aspect imagine 16:9. Acest display a fost dotat cu caracteristica superioară de imagine 3D Comb Film ce are rolul de a creşte rezoluţia pentru sursele de înaltă definiţie video. Unghiurile largi de vizualizare permit vizibilitatea optimă atât pe orizontală cât şi pe verticală, afişând imagini uimitoare, clare şi strălucitoare de înaltă definiţie, beneficiind totodată de un contrast perfect al culorilor alb-negru.

Televizor LED Hyundai, 28 HYN 3550B dispune de un tuner-ul digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 şi  nu a fost dotat cu  redare video, iar pentru recepţia simplă a transmisiilor TV digitale şi High Definition  are un port pentru intrarea antenei TV şi deţine caracteristica specială Player Multimedia Integrat. Conexiunea se face prin conectori USB 2.0, căşti Minijack, intrări Scart RGB, 2 porturi HDMI, 1 Slot pentru card PCMCIA,  Intrare component şi  Intrare composit.

Dimensiunile sale cu tot cu stand sunt de 645.2 x 190 x 435.5 mm, putând fi dispus pe peretele din dormitor sau din sufragerie, şi dând un aspect modern încăperii, datorită design-ului deosebit a carcasei slim de culoare neagră, cu rama atât de subţire încât imaginile parcă se revarsă din ecran. Preţul televizorului Televizor LED Hyundai, 28 HYN 3550B, este foarte mic, putând fi cumpărat de oricine îşi doreste un televizor modern din ultima generaţie de televizoare performante. Televizoarele sunt făcute pentru a fi privite, iar acest televizor reprezintă o încântare pentru orice privitor.