Sony Bravia 49WD757 – cu imagini de vis

Preț Sony Bravia 49WD757

La un preț foarte mic, Sony Bravia 49WD757 este unul dintre cele mai accesibile Smart Tv -uri din  această gamă a televizoarelor producătorului japonez. Produsul poate fi găsit pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Sony Bravia 49WD757

Poți decora camera de zi cu televizorul cu funcții inteligente Sony Bravia 49WD757, ce oferă un spectacol audio-vizual realist pentru un spectru larg de public. Acest Smart Tv are un display în culori fantastice, ce redau exact toate detaliile. Acest Smart Tv are o carcasă de culoare gri, ultra slim și o ramă foarte subțire care încadrează perfect un display în culori senzaționale. Greutatea sa de 12 kg nu te împiedică cu nimic să-l poți dispune pe peretele sufrageriei. Dimensiunile sale fără stand sunt de 1093 x 640 x 56 mm, iar cele cu stand compatibil VESA 300 x 200, sunt de  1093 x 690 x 229 mm.

Caracteristici Sony Bravia 49WD757

Sony Bravia 49WD757 este un Smart Tv cu funcția de monitor și face parte din gama 2016. Acest Smart Tv a fost dotat cu tehnologia Motionflow ce are rolul de a îmbunătăți redarea calității imaginilor dinamice cu multă mișcare, cu scopul de a reda mișcările cursive și detalii mult mai clare. Imaginile Full HD, sunt curățate și rafinate, fiind redus semnificativ zgomotul de fundal. Ca un adevărat televizor inteligent, oferă funcționalitate de rețea și poate lucra cu un conținut online pe internet. Smart Tv-ul include cu ușurință conexiune prin cablu LAN și WLAN prin Wi-Fi integrat și prin conexiunile Intrare HDCP 1 x Audio in 1 x AV out RF In. Pentru recepție și transmisie acesta deține un tuner digital DVB-T/C/S/S2,  DVB-T2, ce deține o intrare pentru antenă și un port pentru redare video, beneficiind și de un player multimedia integrat. Calitatea sunetului este dată de sistemul audio Dolby Digital Plus, de cele două boxe de câte 10 W fiecare, fiind adăugate caracteristicile superioare de sunet DTS, Dolby Digital, Sound Mode, S-Force, S-Master și Dolby Digital Pulse ce redau un sonor puternic și captivant. Display-ul Edge LED are o rezoluție de 123 cm având o rezoluție Full HD cu o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli, în aspect imagine 16:9. Pe lângă aceste detalii, Sony a mai adăugat și caracteristicile superioare de imagine Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, Frame Blinking,  24p True Cinema și  Live Color. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade oferă imagini clare și fără distorsiuni, indiferent din ce poziție ai privi.

sony-bravia-49wd757

Review Sony Bravia 49WD757

Cu adevărat, Sony Bravia 49WD757 este un telefon inteligent și acest lucru oferă o funcționalitate de rețea ce poate lucra cu conținut online pe internet. Televizorul include cu ușurință rețeaua de domiciliu utilizând o conexiune prin cablu LAN și WLAN prin Wi-Fi, putând vedea o multitudine de filme, milioane de melodii și canalele preferate utilizând browserul web și diverse aplicații cum ar fi Twiter, Facebook, You Tube și multe altele. Display-ul în rezoluția Full HD și caracteristicile superioare de imagine oferă cele mai clare imagini și o vastă paletă de culori într-un stil potrivit. Pe lângă imaginile performante calitatea sunetului este impresionantă. Combinația tehnologiilor pe care le deține acest Smart Tv îl fac să fie dorit de cei ce vor tehnologie de ultimă generație la un preț destul de accesibil.

Pro: Smart Tv, Android, preț accesibil

Contra: nu detine rezolutie 4K