Sony Bravia 43WD757 – Imagini superioare cu stil potrivit

Preț Sony Bravia 43WD757

Cu acest Smart Tv Sony Bravia 43WD757 tot ceea ce vizionezi este rafinat, cu cele mai recente tehnologii, care reduc zgomotul de fundal din cele mai uimitoare imagini realiste. Prețul cu care vine la vânzare este destul de mic, și mai mult decât atât la reducere, iar la cumpărare beneficiezi de o garanție de 24 de luni inclusă.

Aspect Sony Bravia 43WD757

Sony Bravia 43WD757 oferă un aspect ce contă într-un model subțire cu o carcasă de culoare gri și o ramă foarte subțire ce încadrează un display în culori minunate și care pare rupt din cadrul unei camere de zi. Imaginea sa plată pare a fi parte integrantă dintr-un perete. Dimensiunile sale fără stand sunt de 960 x 565 x 56 mm iar cele cu stand compatibil VESA de 960 x 616 x 229 mm.

Caracteristici Sony Bravia 43WD757

Sony Bravia 43WD757 este un Smart TV de tip LED bazat pe tehnologia Motionflow XR, deține funcția de monitor și face parte din gama 2016. Sonorul este asigurat de tehnologia Dolby Digital, de cele două boxe de 10 W și de caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Sound Mode, S-Master  și S-Force. Display-ul de tip Edge LED are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9 și deține caracteristicile superioare de imagine Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, Frame Blinking, 24p True Cinema, Live Colour și CineMotion / Film Mode / Cinema Drive. Unghiurile de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade nu întunecă colțurile și nu distorsionează imaginea, indiferent din ce unghi al încăperii ai privi. Recepția și transmisia este asigurată de tunerul digital DVB-T/C/S/S2 DVB-T2 deținând și caracteristica de Player multimedia integrat. Conexiunea la rețea se face prin Wi-Fi integrat și prin rețeaua LAN, având conectorii; 2 porturi USB 2.0, 2 porturi Scart, 2 porturi HDMI, Slot pentru card, precum și câteva intrări pentru alte tipuri de componente.

sony-bravia-43wd757

Review Sony Bravia 43WD757

Cu Sony Bravia 43WD757 poți viziona aproape toate emisiunile preferate, imaginile uimitoare cu detalii bine definite, contutul munților, textura florilor, adâncimea norilor și fauna sălbatică în contrast de culori naturale, precum și imagini generale apropiate de cele naturale și mult mai realiste. Cu noile tehnologii de la Sony, culoarea obiectelor de pe ecran, este analizată, procesată și ajustată până este adusă la un contrast optim. Tehnologia folosită elimină zgomotele de fundal ale imaginilor, îmbunătățind claritatea acesteia. Sony Bravia 43WD757 oferă o gamă largă de culori, identificând coordonatele selectiv, dintr-o largă paletă de culori, asigurând nuanțe subtile și foarte clare. Cu acest Smart TV imaginea devine o lume plină de culoare, vie și bogată în nuanțe naturale. Google Cast pe Android TV, poți să descarci aplicații și videoclipuri de pe smartphone pe display-ul televizorului, în cel mai ușor mod cu putință, printr-o singură apăsare de buton. Acest Smart TV Sony Bravia 43WD757 este recomandabil tuturor celor ce își doresc un design elegant și foarte modern în camera de zi sau în dormitor, precum și noua tehnologia mult mai aproape de ei.

Pro: Android TV, Smart TV

Contra: nu deține tehnologia 4K