Sony Bravia 55W756C – Un lux esential, subtire si elegant

Preţ Sony Bravia 55W756C

Experimentează calitatea uimitoare a imaginii cu X-Reality Pro, a Smart TV-lui  Sony Bravia 55W756C. Această tehnologie îţi aduce imagini clare indiferent la ce anume te uiţi. Cu Android TV vei experimenta divertisment fără măsură, transferând continutul video, forografiile şi aplicaţiile de orice fel, de pe smartphone direct pe ecranul televizorului. Preţul acestui Smart TV nu este mare şi dacă vrei să-l cumperi, acum îl poţi găsi cu preţ la reducere.

Aspect Sony Bravia 55W756C

Sony Bravia 55W756C este un model slim, cu o carcasă foarte subţire şi foarte elegantă de culoare argintie, îmbinându-se perfect în decorul oricărei sufragerii. Acesta vine cu un suport metalic de culoare argintie, potrivindu-se perfect cu rama subţire ce încadrează display-ul performant. Poate fi dispus pe perete sau aşezat pe o comodă, sprijinit de suportul elegant.

Caracteristici Sony Bravia 55W756C

Descoperă o lume palpitantă de o claritate extraordinară, indiferent de conţinutul pe care îl vizionezi. Fiecare pixel este scanat de puternicul motor de procesare a imaginii, în timp ce părţi individuale ale fiecărei scene, sunt analizate şi corelate cu o bază de date specială de imagine, care se adresează în mod independent, texturii şi contrastului, culoarii şi imaginii, pentru a te putea bucura de imagini fără zgomot indiferent de ceea ce vizionezi. Sony Bravia 55W756C este un Smart TV de tip LED ce deţine tehnologia Android TV. Sistemul audio este de tip NICAM/A2 şi este asigurat de două boxe de câte 10 w fiecare. Pentru a obţine un sonor puternic şi performant Sony a adăugat câteva caracteristici superioare de sunet precum Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital Plus şi Dolby Digital Pulse. Display-ul are o diaginală de 139 cm şi este în rezoluţia Full HD cu 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9, deţinând caracteristicile superioare de imagine X-Reality PRO, Motionflow XR 800, Advanced Contrast Enhancer (ACE) şi  24p True Cinema. Recepţia şi transmisia programelor se face cu un tuner digital de tipul DVB-T/T2/C şi de un Player multimedia integrat. Conexiunea la reţea se face prin reţeaua Wi-Fi care este integrat, prin conexiunile HDMI, Scart, 1  RF in,  Slot CI+ şi prin conectorii: trei porturi USB 2.0, patru porturi HDMI, o intrare video composite, o intrare pentru alte componente şi o intrare Scart. Tehnologia Motionflow îşi aduce imaginile în mişcare, foarte clare, chiar şi atunci când sunt în mişcare rapidă, introducând cadre suplimentare între cele originale.

sony-bravia-55w756c

Review Sony Bravia 55W756C

Smart TV-ul Sony Bravia 55W756C tocmai a devenit mai inteligent cu tehnologia Android TV, care îţi permite să conectezi şi să te bucuri de orice conţinut de pe smartphone sau tabletă. Poţi descoperi clipuri video, filme, jocuri şi multe altele cu aplicaţia Google Play. Android TV îţi oferă mai puţin timp pentru navigare, deoarece acesta deţine funcţia de căutare vocală, fără a fi nevoie să foloseşti telecomanda din dotare. Poţi obţine de asemenea recomadări solicitând filme preferate, aducându-ţi o listă de opţiuni adecvate. Smart Tv-ul Sony Bravia 55W756C este elegant, model slim, având o ramă foarte subţire în jurul ecranului de 139 cm. Este foarte robust în ciuda carcasei sale fine şi elegante, stând ferm pe un stativ la fel de elegant, care se încadrează perfect sub televizor. Spatele este ceva mai bombat în partea de jos, pentru a găzdui conexiunile, inclusiv porturile pentru conexiuni. Dacă îţi doreşti tehnologia de ultimă oră mai aproape de tine îţi recomand Smart TV Sony Bravia 55W756C.

Pro: Smart TV, Android, preţ accesibil

Contra: nu deţine 4K