Sony Bravia 43XD8305 – cu cele mai performante imagini

Preț Sony Bravia 43XD8305

La un preț destul de rezonabil, televizorul Smart Android LED Sony Bravia 43XD8305 are un HDR ridicat, acesta reprezentând o revoluție în standardele de afișare. Tehnologia HDR și rezoluția 4K Ultra HD oferă un nivel incredibil al detaliilor, o gamă de culori impresionantă și un contrast perfect, creând conținutul cel mai precis al imaginii unui televizor pe care l-ai văzut vreodată.

Aspect Sony Bravia 43XD8305

Creat un design plăcut, Sony Bravia 43XD8305 oferă tot ceea ce ți-ai dori de la un Smart Tv. Sistemul de prindere a cablurilor nu permite ca acestea  să fie lăsate la vedere, asigurând o gestionare inteligentă. Carcasa de culoare neagră este foarte subțire, model ultra slim, iar din rama cromată de asemeni foarte subțire se revarsă un display impresionant cu rezoluția 4K Ultra HD. Dispus pe peretele sufrageriei tale, va da acesteia un aspect modern și foarte elegant.

Caracteristici Sony Bravia 43XD8305

Zonele luminoase sunt frumos detaliate oferind cele mai frumoase imagini pe care le poate oferi un Smart Tv. Televizorul Smart Tv Sony Bravia 43XD8305 LED  deține tehnologiile Android și Motionflow XR, face parte din gama 2016 și are funcția de monitor.  Pentru sistemul audio a fost folosită tehnologia Dolby Digital și două boxe de 10 W fiecare, la care s-au adăugat caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Clear Phase Speaker, Surround Effect, Sound Mode, S-Force și S Master, ce aduc o calitate excepțională sonorului. Display-ul de tip Edge LED are o diagonală de 108 cm cu rezoluția 4K Ultra HD, cu 3840 x 2160 pixeli, în aspect imagine 16:9 și deținând caracteristicile superioare de imagine Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Live Colour, PhotoTV HD  și CineMotion. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 oferă imagini clare indiferent din ce parte a încăperii ai privi.  Pentru transmisie și recepție este folosit un tuner digital DVB-T/C/S/S2, DVB-T2 cu o intrare pentru antenă și un port pentru redare video, având integrată caracteristica specială a unui player multimedia. Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat și prin rețeaua LAN, precum și prin conexiunile Intrare HDCP, Bluetooth, RF In, 2 x Audio in, 1 x Audio out și Slot CI Plus, deținând conectorii: o ieșire audio digitală, trei porturi USB 2.0, o intrare video composite, 2 intrări Scart, patru porturi HDMI și un slot pentru card.

sony-bravia-43xd8305

Review Sony Bravia 43XD8305

Imaginează-ți cum ar fi să intri în aplicațiile preferate sau în jocurile de pe smartphone pe ecranul mare al Smart Tv-lui Sony Bravia? Android TV îți permite să te conectezi și să te bucuri de conținut de pe diferite dispozitiv care rulează pe Android, mult mai ușor decât o făceai înainte. Cu potalul Google Play te poți bucura de gamă tot mai mare de aplicații, jocuri și cele mai recente filme, fără a fi nevoie să mergi la cinema. Doar stai confortabil în fotoliul tău și privește spre ecran.  Tehnologiile și caracteristicile superioare de imagine pe care le deține acest Smart Tv Android, procesează cele mai precise imagini disponibile, îmbunătățind și optimizând culorile în mod individual și în mod real. Mapează selectiv culorile din întreaga paletă coloristică, oferind un spectru larg de culori vizibile, fără ca acestea să fie distorsionate. Fiecare scenă este redată viu și cu o precizie uimitoare, încât chiar nuanțele subtile sunt aduse la viață cu o claritate uluitoare. Sony Bravia 43XD8305 este recomandat oamenilor moderni care iubesc noua tehnologie din gama 2016, și pe care doresc să o aducă în casa lor.

Pro: tehnologii inovatoare, Android, 4K Ultra HD, preț bun

Contra: nu deține