Sony Bravia 75XD8505 – cu tehnologii avansate

Preț Sony Bravia  75XD8505

Sony Bravia  75XD8505 vine cu un preț destul de mare, însă acesta este justificat de calitățile audio și video ce aduc o schimbare majoră în privința divertismentului. Paleta de culori impresionantă a acestui Smart Android TV, este dată de rezoluția 4K Ultra HD și de tehnologia inteligentă Android.

Aspect Sony Bravia  75XD8505

Sony Bravia  75XD8505 Android a fost creat cu un aspect inovator, având o carcasă foarte subțire de culoare neagră, model slim, cu un display încadrat de o ramă cromată foarte subțire, ce abia se percepe. Dimensiunile impresionante aduc o nouă experiență de divertisment în casa ta. Aceste dimensiuni fără stand sunt 1677 x 969 x 49 mm, iar cele cu stand compatibil VESA 400×300, sunt de 1677 x 1026 x 286 mm, având o greutate de 38,7 kg.

Caracteristici Sony Bravia  75XD8505

Sony Bravia  75XD8505 este un Smart TV de tip LED ce deține tehnologiile Motionflow XR și Android, având funcția de monitor și face parte din gama 2016. Tehnologiile aprofundate sunt susținute de carateristicile superioare de imagine Face Area Detection, Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, Frame Blinking, 24p True Cinema, Live Colour, PhotoTV HD și CineMotion, ce împreună cu rata de mișcare  de 800 Hz și inteligența Android-lui, aduc imagini clare și intuitive ce schimbă atmosfera încăperii.  Incursiunile în HDR stimulează culorile cu o adâncime uluitoare pe 10 biți. Tehnologia 4K Ultra HD împreună cu cele 1 miliard de culori individuale aprofundează nuanțele din emisiuni, redâncu-le clare și cât mai apropiate de cele naturale, oferind un realism uimitor, mișcare naturală și detalii de o precizie incredibilă. Sistemul audio al acestui Smart Tv este asigurat de tehnologia Dorlby Digital și de cele patru difuzoare de  7,5 w, folosind caracteristicile superioare de sunet  DTS Dolby Digital Plus / Pulse S-Force S-Master Auto Volume Auto Mute (on no signal). Diagonala display-lui Edge LED este impresionantă, aceasta fiind de 189 cm cu rezoluția 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli, precum și de caracteristicile superioare de imagine Face Area Detection, Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality PRO, Frame Blinking, 24p True Cinema, Live Colour, Photo TV HD și CineMotion. Unghiurile de vizualizare de 178/178 dau imagini clare nedistorsionate, indiferent din ce colț al încăperii ai privi către ecran. Conexiunile se fac prin LAN și Wi-Fi integrat, deținând o serie impresionanta de conectori.

sony-bravia-75xd8505

Review Sony Bravia  75XD8505

Sony Bravia  75XD8505 este un Smart Tv bazat pe tehnologiile Android și Motionflow XR, având un display impresionant, ce deține rezoluția impresionantă 4K Ultra HD. Forma sa elegantă și impresionantă te duce într-o lume modernă și foarte elegantă. Carcasa neagră cu finisaje fine deține caracteristici de gestionare a cablurilor și prin intermediul suportului pot fi ascunse cablurile inestetice. Sistemele tehnologice pe care le deține acest impresionant Smart TV Android, oferă imagini cu un contrast optim, culori cu nuanțe impresionante și o claritate desăvârșită. Cu acest Smart TV ultra slim, difuzoarele sunt mai mici, însă caracteristicile superioare de sunet adăugate, sporesc calitatea sonorului. Cu Motionflow XR fiecare imagine se reîmprospătează la o rată mai mare decât în mod normal. Acțiunile în mișcare rapidă sunt vizibil mai line, mai clare și foarte naturale. Sony Bravia  75XD8505 este recomandabil a fi cumpărat de cei ce preferă să fie în pas cu inovația și care își doresc să o aducă în casa lor.

Pro: Smart Tv, Android, tehnologii inovatoare, 4K Ultra HD

Contra: preț ridicat