Star-Light 50DM5000 – calitate foarte buna

Preţ Star-Light 50DM5000

Un televizor cu un display foarte generos de 140 cm, ecran Full HD, şi un preţ destul de acceptabil. Principala calitate a acestui televizor Star-Light 50DM5000, este imaginea care te va cuceri cu paleta vastă de culori şi de claritatea pe care o afişează. Televizorul poate fi găsit pe platforma celui mai mare magazin online din România.

Aspect Star-Light 50DM5000

Aspectul acestui televizor Star-Light 50DM5000 este unul desăvârşit, cu o carcasă de culoare neagră ce dă eleganţă şi o ramă foarte subţire din care se revarsă cuceritoarele imagini. Acesta dispune de un suport cu două picioare şi poate fi amplasat pe o comodă specială pentru tv sau poate fi dispus pe peretele unui salon sau a unei sufragerii, dimensiunile sale cu stand fiind de 1235 x 344 x 775 mm.

Caracteristici Star-Light 50DM5000

Star-Light 50DM5000 este un televizor de tip LED, nu este Smart TV, însă deţine funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Pentru sunet, producătorul Star-Light a folosit sistemul audio Stereo, ce are o capacitate de ieşire a sunetului de 2 x 8 w deţinând  caracteristicile speciale de sunet Surround, Dolby Digital Plus şi Egalizator, deci un sunet performant bazat pe noua tehnologie. Diagonala acestui televizor este destul de mare, de 140 cm, şi deţine o rezoluţie de 1920 x 1080 Full HD, având un contrast dinamic de 4000:1 şi un contrast nativ de 1200:1. Luminozitatea este şi ea una performantă  de 300 cd/mp. Aspectul pentru imagine este de 16:9 având un timp de răspuns foarte bun, de 6 ms. Spre deosebire de alte modele care nu sunt Smart Tv, acesta a fost dotat cu câteva caracteristici superioare de imagine şi anume Digital Noise Reduction, ce are rolul de a elimina anumite zgomote din semnale,  Dynamic contrast şi Comb filter, ce are rolul de a descompune anumite semnale video  din surse analogice, pentru eliminarea zgomotului.  Unghiurile de vizualizare de 178/178 grade oferă posibilitatea de a privi către ecran din orice colţ al încăperii, fără ca imaginile să pară distorsionate. Recepţia şi transmisia semnalelor se face cu un tuner digital DVB T/C, cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, având integrată caracteristica specială Player multimedia. Conexiunile se fac prin Slot CI+, PC Audio in şi Digital audio out, deţinând conectorii intrare PC, o intrare USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare pentru componente, o intrare pentru video composite, o intrare pentru Scart şi o intrare pentru căşti minijack.

star-light-50dm5000

Review Star-Light 50DM5000

Star-Light 50DM5000 este un televizor slim, de tip LED care se potriveşte cel mai bine într-o sufragerie, datorită dimensiunii ecranului. Acesta beneficiază de imagini care cu siguranţă te vor cuceri, mai ales că deţine un display de 140 cm cu rezoluţia Full HD. Datorită tehnologiile pe care le are integrate, acesta este capabil să elimine zgomotele şi imperfecţiunile, eliminând efectul de blur, afişând imagini vii şi foarte clare, asigurând fluenţă constantă şi o calitate deosebită. Imaginile sunt aproape perfecte şi au un contrast dinamic bun, precum şi o luminozitate foarte bună. Sunetul performant, clar, puternic şi fără distorsiuni, vine să completeze lista calităţilor. Puterea consumată a acestui televizor este de doar 86 de W. Cumpărând acest televizor vei beneficia de tehnologie, performanţă şi reducere de preţ.

Pro: Full HD, Dolby Digital Plus, Surround, caracteristici Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi Comb filter

Contra: nu este Smart Tv