Sony Bravia 50W756C – divertisment fără limite

Preț 

De ceva timp noua gamă de televizoare a producătorului japozez Sony a invadat piața extrem de rapid. Sony Bravia 50W756C este extrem de capabil, datorită faptului că este un Smart Tv și deține tehnologia Android. Prețul său nu este foarte mare și mai mult decât atât poate fi cumpărat la reducere.

Aspect  

Sony Bravia 50W756C deține un ecran LCD semi lucios ce este încadrat de o ramă impresionant de subțire, fiind așezat pe un stand cu profil redus argintat, care nu poate fi rabatat, însă, poate fi dublat cu un suport ce poate fi montat pe perete. Carcasa este de culoare neagră iar modelul este ultra slim. Dimensiunile sale fără stand sunt de 1116 x 654 x 59 mm iar cele cu stand de 1116 x 691 x 191 mm și are o freutate de 14,6 kg.

Caracteristici 

Sony Bravia 50W756C este un Smart Tv de tip LED ce deține tehnologia Android. Sonorul este dat de sistemul NICAM /A2, de cele două boxe ce au o ieșire a sunetului de 10W, precum și de caracteristicile superioare de sunet Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital Plus și  Dolby Digital Pulse. Display-ul acestui Smart Tv are o diagonală de 126 cm, cu rezoluția Full HD și o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli în aspect de imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine X-Reality PRO, Motionflow XR 800, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și 24p True Cinema, au rolul de a te face să descoperi o lume palpitant de clară, indiferent ce anume vizionezi. Fiecare pixel este procesat în mod independent, reducând zgomotul de fundal. Cu ajutorul tehnologiei Motionflow,  secvențele de mișcare rapidă  sunt redate clar în detalii, introducând cadre suplimentare între cele originale. Smart Tv a devenit mai inteligent datorită tehnologiei Android Tv, care permite să te conectezi și să te bucuri de orice conținut, de la apliciții la jocuri și la filme. Cu Google Play poți descoperi filme și emisiuni, clipuri video și jocuri precum și multe altele. Unghiurile de vizualizare foarte bune de 178/178 grade îți oferă posibilitatea de a privi către el din orice colț al încăperii. Recepția și transmisia se fac cu un tuner digital DVB-T/T2/C ce deține caracteristica specială integrată Player multimedia, iar conexiunile la rețea se fac prin Wi-Fi integrat și conexiunile HDMI, Scart, slot CI Plus și 1 x Rf-in, precum și printr-o multitudine de conectori.

sony-bravia-50w756c

Review Sony Bravia 50W756C

Descoperă o lume extraordinar de palpitantă cu ajutorul Smart Tv-lui Sony Bravia 50W756C. Indiferent de ceea ce vizionezi, imaginile sunt clare, cu o textură mult îmbunătățită, un contrast optim între alb și negru, oferind un spectru de culori cu tonuri și nuanțe vizibile. Sonorul pentru filme este asigurat de un bas puternic și bogat, oferind o experiență impresionantă. 100 de kilowați pe an reprezintă un consum al unui timp de funcționare de 4 ore pe zi timp de 365 de zile, iar consumul real de energie electrică va depinde de modul de utilizare al televizorului. X-Reality Pro oferă o experiență de înaltă calitate a imaginii pe Android Tv, divertisment fără măsură și căutare inteligentă. Design-ul subțire și elegant se îmbină perfect în orice cameră de zi, mai ales dacă este montat pe perete.

Pro: Android, Smart Tv, preț bun

Contra: nu deține rezoluție 4K