Sony Bravia 49XD7005 – cu inteligență Android

Preţ Sony Bravia 49XD7005

Sony Bravia deţine un sistem audio vizual impresionant şi o schimbare titanică de elemente, ce dau un show de divertisment chiar la tine acasă. Imbinând  rezoluţia 4K Ultra HD cu diagonala de 123 cm este redată o paletă de culori mult mai mare şi mai performantă. Această tehnologie aprofundată, este susţinută de rata de mişcare de 800 Hz, ce dă imagini clare şi o platformă intuitivă şi inteligentă Android. Preţul acestui Sony Bravia 49XD7005 este destul de acceptabil dacă te gândeşti la beneficiile pe care le oferă.

Aspect Sony Bravia 49XD7005

Acest Smart Android Sony Bravia 49XD7005 vine cu un design foarte modern, cu o carcasă model slim, de culoare neagră cu finisaje foarte fine. Rama acestui Smart TV este foarte subţire, aproape imperceptibilă, din care se evidenţiază un display uimitor din care se revarsă nişte culori impresionante, ce vor schimba aspectul camerei de zi.

Caracteristici Sony Bravia 49XD7005

Sony Bravia 49XD7005 este un Smart TV de tip LED, cu funcţia de monitor, face parte din gama anului 2016 şi deţine tehnologiile Motionflow XR şi Android. Sistemul audio este deţinut de tehnologia Dolby Digital Plus şi de cele două difuzoare de 10 W fiecare, ce deţin caracteristicile superioare de sunet  DTS, Dolby Digital Pulse, Clear Phase Speaker, Efect surround, Sound Mode, S-Force, S Master şi  Sound Booster. Pentru sistemul video este folosit un display de tip Direct LED cu diagonala de 123 cm în rezoluţia 4K Ultra HD, având un număr de pixeli de 3840 x 2160 şi caracteristicile superioare de imagine Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, 24p True Cinema, Live Colour, PhotoTV şi  HD CineMotion, precum şi unghiuri de vizualizare de 178/178.  Acest lucru înseamnă că sunt oferite peste un milion de culori individuale, pentru a aprofunda nuanţe ce nu au mai fost văzute la tine acasă, purtându-te cu totul într-o altă lume.  Rezoluţia 4K oferă un număr de pixeli de patru ori mai mare decât la televizoarele HD 1080 pixeli, oferind un realism uimitor, mişcare naturală şi detalii incredibile. După analizarea fiecătui pixel, sistemul reface detaliile pierdute în compresie. Acest sistem reduce zgomotul şi reproduce un contrast optim, culori şi claritate. Rezultatul este o calitate uimitoare a imaginii 4K, cu o claritate mult mai bună, indiferent la ce te uiţi.  Pentru transmisie şi recepţie este folosit un tuner digital DVB-T/C/S/S2 şi DVB-T2, cu o intrare pentru antenă şi o ieşire pentru redare conţinut video, precum şi un player multimedia integrat. Conexiunile se fac prin reţelele LAN şi Wi-Fi integrat şi prin conexiunile intrare HDCP,  Bluetooth,  RF In,  1 x Audio out şi 1 x Audio in, deţinând următorii conectori: o ieşire audio digitală, 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI, 2 intrări Scart, un slot pentru card, o ieşire audio digitală, o intrare video composite şi o intrare pentru căşti minijack.

sony-bravia-49xd7005

Review  Sony Bravia 49XD7005

Cu Sony Bravia 49XD7005 cu Motionflow XR 800 Hz, fiecare imagine de pe ecran se reîmprospătează la o rată mai mare decât în mod normal. Sportul şi acţiunea cu mişcări rapide sunt redate lin, mai clare şi mult mai naturale, reducând neclarităţile şi trepidaţiile. Mai mult decât atât,  Smart TV-ul cu Android a devenit mult mai inteligent. Personalizat şi  inteligent acesta oferă divertisment de pe smartphone sau tabletă direct pe display-ul televizorului, putând viziona cu uşurinţă conţinutul minuscul direct pe marele ecran. Acest Smart TV este renumit pentru forma lui chic, ce te duce cu un pas mai departe. Cadrul elegant, este reprezentat de o ramă subţire de aluminiu stimulând spaţiul de vizionare şi dând un aspect frumos. Dacă îţi doreşti un Smart TV inteligent care să nu coste foarte mult, îşi recomand Smart TV Android Sony Bravia 49XD7005.

Pro: tehnologii de ultimă generaţie, Smart TV Android, 4K Ultra HD

Contra: nu deţine