Star-Light 24DM5001 – TV alb pentru un super decor

Preţ Star-Light 24DM5001

Televizorul LED Star-Light 24DM5001, HD Ready face parte din gama televizoarelor ieftine, preţul său fiind unul foarte mic, deşi este un televizor performant ce face parte din gama 2016. Acest produs poate fi găsit cu uşurinţă pe platforma unuia dintre cele mai mari magzine online de electrocasnice, din România.

Aspect  Star-Light 24DM5001

Star-Light 24DM5001 nu este un Smart TV, face parte din gama televizoarelor noi, anul 2016, este de tip LED şi are funcţia de monitor. Acesta are un design modern, cu o carcasă de culoare albă, ce lasă impresia de infinit şi de imagini ieşite din neant, dimensiunile sale fiind de 555 x 362 x 40 mm.

Caracteristici Star-Light 24DM5001

Având o diagonală mică, de doar 60 cm acesta poate fi categorisit ca făcând parte din gama televizoarelor pentru bucătărie.  Sonorul este asigurat de sistemul sonor Stereo, ce are o ieşire a sunetului de 2 x 2,5 W. Pentru a da performanţă sunetului, Star – Light a mai adăugat trei caracteristici superioare şi anume,  Surround, Dolby Digital + şi Egalizator. Sistemul surround are rolul de a da spaţialitate sunetului şi de a pune utilizatorul în centrul perimetrului sonor. Dolby Digital Plus are rolul de a controla pana la şase canale de sunet, ce se desfăşoară pe întregul spectru sonor iar cu Egalizatorul se pot reduce sau se pot amplifica zone din întregul spectrul audio. Diagonala display-ului este de 60 cm, având rezoluţia HD Ready ce poate să respecte standardul de 720 p şi 1080i, având 1366 x 768 pixeli . Acest ecran deţine un contrast dinamic de 3000:1 şi un contrast nativ de 1000:1, precum şi o capacitate de iluminare de 220 cd/mp. Timpul de răspuns este relativ mic, acesta fiind de 8,5 ms. Pentru a da calitate imaginilor au fost integrate o serie de caracteristici superioare cum ar fi Noise Reduction, Dynamic contrast şi Digital comb filter. Noise Reduction are rolul de a reduce zgomotul de pe imagini, dând claritate detaliilor. Dynamic contrast redă imaginile clare lipsite de blur iar Digital Comb filter este un filtru cu rolul de a separa semnalul de lumină de semnalul cromatic, eliminând interferenţele încrucişate de culoare. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 oferă posibilitatea de a te poziţiona în orice colţ al încăperii pentru a privi la tv, iar imaginile vor fi aceleaşi indiferent de poziţie. Tunetul digital DVB T/C asigură recepţia şi transmisia, având integrată caracteristica unui Player multi media, precum şi o intrare pentru antenă şi una pentru redare video. Conexiunile se fac prin Slot CI+, PC Audio In şi Audio digital out, prin următorii conectori: 1 intrare USB 2.0, un port HDMI, o intrare Scart, o intrare video composite, o intrare componente şi o intrare pentru căşti minijack.

star-light-24dm5001

Review Star-Light 24DM5001

Star-Light 24DM5001 este un televizor de tip LED, nu este Smart Tv, face parte din noua gamă 2016 și deține funcția de monitor pentru PC. Canalul audio este de tip Stereo deținut de 2 difuzoare mici de 2,5 W, însă i-au fost atribuite câteva caracteristici superioare pentru a realiza performanța. Display-ul deține tehnologia HD Ready având rezoluția de 1366 x 768 pixeli, însă pe lângă aceste specificații i-au mai fost atribuite și caracteristicile superioare de imagine Noise Reduction, Dynamic contrast și  Digital comb filter care aduc performanță imaginilor ce sunt redate clar și fără distorsiuni într-o vastă paletă de culori. Dacă îți dorești un televizor destul de performant pentru băcătăria ta, îți recomand Star-Light 24DM5001, mai ales că are un preț foarte mic.

Pro: preț mic, tehnologii pentru sonor și imagine

Contra: display HD Ready