Star-Light 49DM5000 – economiseste banii cu acest model

Preţ Star-Light 49DM5000

Star-Light 49DM5000 oferă cea mai bună alegere atunci când nu dispui de prea mulți bani, însă îți dorești un televizor modern și cât de cât performant. Acest televizor poate fi găsit și cumpărat de la unul dintre cei mai mari retaileri din România.

Aspect Star-Light 49DM5000

Având un design cu o carcasă foarte subţire şi foarte modernă Star-Light 49DM5000, poate fi amplasat în orice sufragerie sau în într-un dormitor, dând un aer elegant încăperii. Carcasa de culoare neagră cu ramă foarte subţire este dintr-un material foarte bun și foarte rezistent.  Acesta poate fi dispus pe perete sau aşezat pe o comodă specială pentru tv. Dimesiunile sale cu stand sunt de 1134 x 220 x 705 mm iar consumul său este de 71 w.

Caracteristici Star-Light 49DM5000

Star-Light 49DM5000 face parte din gama 2016, este un LED Tv și deţine funcţia de monitor. Acesta nu este un Smart TV, însă este un televizor bun, dotat cu tehnologii și caracteristici superioare.  Sistemul audio este de tip Stereo ce are o ieşire a sunetului de 2 x 8 w şi deţine caracteristicile superioare de sunet Surround Dolby Digital + Egalizator. Pentru sistemul video s-a folosit o diagonală de 124 cm, cu  rezoluţia Full HD   cu 1920 x 1080 pixeli, un contrast dinamic performant 3000:1 cu un contrast nativ de 1200:1. Luminozitatea este foarte performantă, aceasta fiind de 320 cd/mp în aspect de imagine 16:9, având un timp bun de răspuns, de 9 ms. Caracteristicile superioare de imagine Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi  Comb filter au rolul de a reda imagini performante, foarte clare și de calitate ireproșabilă,  anulând orice zgomot din transmisii. Contrastul dinamic este asigurat de un  negru foarte intens în contrast cu un alb mult mai luminos. Datorită unghiurilor de vizibilitate de 178/178 grade, poți privi către ecran din oricare parte a încăperii. Pentru recepție și transmisie s-a folosit un tuner digital DVB T/C ce deţine o intrare pentru antenă şi o ieşire pentru redarea conţinutului video, având integrată şi caracteristica Player multimedia.  Conexiunile  se fac prin  Slot CI+, PC Audio In şi Digital Audio out, prin următorii conectori:  2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o intrare pentru PC, o intrare pentru componente, o intrare scart, o intrare video composite şi o intrare pentru căşti minijack.

star-light-49dm5000

Review Star-Light 49DM5000

Televizorul Star-Light 49DM5000  nu este un  Smart Tv, acesta fiind un LED tv cu funcţia de monitor și face parte din gama 2016. Display-ul  de tip Full HD deține un număr de  1920 x 1080 pixeli, asigurând imagini strălucitoare, foarte clare şi  apropiate de cele naturale. Cadrele se succedă rapid, putând naviga de pe un canal pe altul cu mare ușurință fără să aștepți foarte mult. Pentru design s-a folosit o carcasă de culoare neagră ce îi conferă eleganţă iar din rama foarte subţire  se revarsă imagini uluitoare, de o claritate perfectă. Sistemul audio deținut este performant, deoarece are integrată tehnologia Dolby Digital Plus.  Conectarea se face la aproape orice dispozitiv, într-un mod foarte ușor. Acest televizor este recomandabil oricui îşi doreşte performanță cu bani cât mai puţini.

Pro: preţ mic, Dolby Digital Plus,  Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi  Comb filter

Contra: nu este un Smart Tv