Star-Light 24DM6000 – pentru un buget minim

Preţ Star-Light 24DM6000

Producătorul Star Light care nu a apărut de mult pe piaţa românească, scoate un nou model de televizor cu o diagonală mică, de doar 60 cm, la un preţ la fel de mic, dar dotat cu caracteristici superioare de sunet şi de imagine. Star-Light 24DM6000 este un televizor ce poate fi cumpărat de pe platforma online a unuia dintre cei mai mari retaileri din România.

Aspect Star-Light 24DM6000

Star-Light 24DM6000 are un design drăguţ, cu o carcasă rezistentă de culoare neagră, având o ramă nu foarte subţire dar care dă bine de jur împrejurul ecranului ce lasă să se vadă nişte culori puternice şi strălucitoare. Dimensiunile acestui televizor sunt de 555 x 362 x 40 mm şi cel mai indicat ar fi să fie dispus într-o bucătărie, datorită dimensiunilor sale reduse.

Caracteristici Star-Light 24DM6000

Star-Light 24DM6000 este un Smart TV de tip LED, deţine funcţia de monitor, ceea ce îl face să poată fi folosit şi pentru PC şi face parte din gama 2016. Sistemul audio este de tip Stereo şi este compus din două difuzoare ce au o ieşire a sunetului de 2 x 2,5 W. cuprinzând caracteristicile superioare de sunet Egalizator şi Surround. Cu aceste caracteristici sunetul este puternic şi clar şi dat la maxim nu distorsionează.  Star-Light 24DM6000 a fost creat cu o diagonală de doar 60 cm, cu rezoluţia HD de 1366 x 768 pixeli. Contrastul dinamic de 3000:1 completat de contrastul nativ de 1000:1 dau un contrat perfect conturat, cu un negru foarte intens şi un alb mult mai luminos. Luminozitatea ecranului este de 220 cd/mp iar aspectul de imagine 16:9. Unghiurile de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade permit vizionarea din orice colţ al încăperii, fără ca imaginile să fie distorsionate. Caracteristicile superioare de imagine Digital Noise Reduction, Dynamic contrast şi Comb filter asigură imagini clare, vii şi cât mai apropiate de cele naturale. Acest model de televizor vine cu un tuner digital DVB T/C  ce permite recepţionarea posturilor în format digital sau HD, fără a mai fi nevoie de un receptor digital. Mai mult decât atât acesta mai are integrat un Player multi media, cu ajutorul căruia se poate reda aproape orice fişier video, fotografii sau fişiere audio de pe stick sau HDD extern. Având funcţia de monitor acesta poate fi folosit cu mare uşurinţă pe post de monitor pentru PC -ul tău. Conexiunea la reţea se face prin Wi-Fi integrat şi prin conexiunile Slot CI+,  PC Audio In şi Digital Audio out, deţinând conectorii cu o intrare pentru PC, un port USB 2.0, un port HDMI, o intrare video composite, o intrare pentru alte componente, o intrare pentru căşti minijack şi o intrare Scart.

star-light-24dm6000

Review Star-Light 24DM6000

Televizorul Star-Light 24DM6000 ce are o diagonală de doar 60 cm, este recomandabil a fi dispus  pe peretele unei bucătării sau într-un dormitor de dimensiuni mai mici, insă având un suport poziţionat pe mijloc acesta poate fi dispus şi pe o comodă.  Acest televizor este creat cu un design modern, având o carcasă de culoare neagră care îl face destul de elegant. Fiind dotat cu caracteristici superioare de sunet şi având un sistem audio stereo, sonorul este puternic, clar şi fără să prezinte distorsiuni. Caracteristicile superioare de imagine cu care a fost dotat, oferă imagini clare, cu o vastă paletă de culori iar unghiurile de vizualizare foarte bune, de 178/178 grade îl poate face să fie privit din orice colţ al încăperii, fără ca acesta să prezinte imagini distorsionate, iar faptul că este Smart Tv îi aduce un avantaj în plus.

Pro: preţ mic, caracteristici superioare de imagine şi de sunet, Smart TV

Contra: nu este Full HD