Star-Light 32DM4000 – cel mai ieftin TV de 32 inch

Preţ Star-Light 32DM4000

Star-Light a lansat la începutul anului 2016 noua gamă de televizoare sub denumirea aceluiaş brand. Star-Light 32DM4000 vine cu un preţ foarte mic şi mai mult decât atât, acesta vine la reducere având o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere cu până la 2 ani peste cea standard. Dacă te întrebi unde poate fi găsit, ei bine, acesta se găseşte la unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu trebuie decât să intri pe site şi să faci comanda.

Aspect Star-Light 32DM4000

Acest LED Tv a fost dotat cu o carcasă de culoare neagră şi o diagonală de 80 de cm, ce este încadrată de o ramă foarte subţire. Având dimensiunile de 807 x 532 x 137 mm, se încadrează foarte bine în orice dormitor sau într-o cameră de zi. Reprezintă combinaţia perfectă dintre fiabilitate, utilitate şi preţ şi este recomandat oricui îşi doreşte un televizor bun, elegant şi la un preţ mic. Deoarece nu deţine tehnologie foarte avansată, instalarea se face foarte rapid şi o poate face oricine.

Caracteristici  Star-Light 32DM4000

Televizorul LED Star-Light 32DM4000 este un Non Smart Tv, de tip LED, având funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio este de tip Stereo şi este compus din două boxe integrate, ce au o ieşire a sunetului de 2 x 10 W. Deţine o diagonală a ecranului de tip LED de 80 cm în rezoluţia High Definition Ready cu 1366 x 768 pixeli. Rezoluţia ecranului fiind foarte bună, aceasta este completă de un contrast nativ foarte bun 3000:1 şi având o luminozitate foarte bună de 240 cd/mp. Tipul de aspect al imaginii este de 16:9 şi având un timp de răspuns de 6,5 ms. Cu unghiurile de vizibilitate foarte bune de 178/178, acesta dă detalii vizuale precise şi poţi privi către el din orice colţ al camerei fără ca imaginile să fie distorsionate. Funcţia de monitor îţi dă avantajul de a-l folosi şi pentru PC. Pentru recepţie şi trasnmisie deţine un tunert digital DVB T/C cu un port pentru redare video şi un port pentru intrare antenă. Ca şi caracteristică specială deţine un player multimedia integrat. Cu ajutorul celor 3 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, 1 intrare Scart, 1 intrare pentru componente şi o intrare pentru căşti minijak, acesta poate deveni un centru de divertisment multimedia. Cu caracteristicile speciale Teletext Sleep Timer EPG PVR, poţi selecta şi programa emisiunile preferate, precum şi orele de vizionare.

star-light-32dm4000

Review Star-Light 32DM4000

Un televizor elegant, modern, cu o carcasă de culoare neagră şi o ramă subţire, ce încadrează  un display de tip LED având o rezoluţie bună. Imaginile sunt redate cu un contrast foarte bun, având culori vii, clare şi strălucitoare. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, iar recepţia programelor se face printr-un tuner digital atât terestru cât şi spaţial. Datorită faptului că nu are dimensiuni foarte mari, se poate încadra într-un dormitor sau o cameră de zi, dar şi într-o sufragerie de bloc care nu are dimensiunile foarte mari.

Pro: preţ foarte bun, gama 2016, funcţia de monitor

Contra: nu este smart tv