Star-Light 50DM6000 – diagonala mare, design plăcut

Preț Star-Light 50DM6000

Modelele lansate de producătorul Star Light sunt cele mai ieftine produse electronice din gama televizoare, iar Smart Tv Star-Light 50DM6000 vine cu un preț acceptabil și produsul se poate găsi pe platforma celui mai mare magazin online din  România.

Aspect Star-Light 50DM6000

Televizorul Star-Light 50DM6000 are un aspect modern și foarte elegant, cu o carcasă dintr-un plastic rezistent de culoare negră cu o ramă foarte subțire și dimensiunile de 1140 x 225 x 725 mm. La bază este prevăzut cu un suport de masă cu două piciorușe dispuse lateral, ce dau stabilitate. Având dimensiunile destul de mari, acesta poate fi dispus pe peretele unei sufragerii, însă poate fi pus și pe o comodă specială pentru televizor.

Caracteristici Star-Light 50DM6000

Star-Light 50DM6000 este un LED de tip Smart, cu funcția de monitor și face parte din gama 2016. Sistemul audio este de tip Stereo, deținând două boxe cu capacitatea de 8 w fiecare și caracteristicile superioare de sunet: Surround ce are proprietatea de a spațializa sunetul punând utilizatorul in centrul spațiului sonor și Egalizator ce reprezinta efectul audio care poate amplifica sau poate reduce din spectrul audio. Star-Light 50DM6000 a fost dotat cu o diagonală a  ecranului este de 127 cm cu rezoluția Full HD și 1920 x 1080 pixeli. Pentru ecran s-a folosit un contrast dinamic de 5000:1, un contrast nativ de 1200:1 și o capacitate de iluminare de 300 cd/mp. Fiind dotat cu caracteristicile superioare de imagine Digital Noise Reduction, Dynamic contrast și Comb filter, imaginile afișate sunt foarte clare iar culorile sunt foarte apropiate de cele natuturale.  Caracteristica Digital Noise Reduction are rolul de a elimina zgomotul produs de semnat, Dinamic contrast asigură un echilibru perfect între un alb mult mai luminos  si un negru mult mai intens, iar Comb filter este un filtru ce descompune un semnal video din alte surse in parti componente cu scopul de a elimina zgomotul. Unghiurile de vizualizare 178/178 dau posibilitatea de a privi către ecran din orice colț al încăperii. Pentru recepția semnalelor și transmisia posturilor tv s-a folosit un tuner digital  DVB T/C cu redare pentru conținut video și o intrare pentru antenă, precum și cu caracteristica specială Player multimedia integrat. Conexiunile la rețea se fac prin Wi-Fi integrat  și prin  Slot CI+, PC Audio In și Digital Audio out, având conectorii: o intrare pentru PC, o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare pentru alte componente, o intrare Scart, un port pentru căști minijack și 2 porturi HDMI.

star-light-50dm6000

Review Star-Light 50DM6000

Star-Light 50DM6000 este un televizor modern, cu funcții și dotări Smart și având o diagonală destul de mare, de 127 cm. Pentru design producătorul a folosit un model slim, cu o carcasă de culoare negru lucios, cu o ramă foarte subțire, ce încadrează un display în rezoluția Full HD. Fiind dotat cu tehnologia Wi-Fi și funcția de monitor, accesul la internet se face imediat ce televizorul a fost conectat. Caracteristicile speciale de sunet îi dau o putere audio foarte bună, fără distorsiuni iar caracteristicile superioare de imagine, au capacitatea de a reda imaginile clare, într-o vastă paletă de culori ce sunt foarte apropiate de cele naturale. Prețul este destul de accesibil și poate fi cumpărat de cei ce își doresc un Smart TV.

Pro: Smart TV, funcția de monitor, Full HD

Contra: nu deține