Studio Casa CF291A+ – o lada frigorifica pentru mediu rural

Lada frigorifică şi aparatele frigorifice în general au  reprezentat întotdeauna  o necesitate pentru păstrarea în cele mai optime condiţii a alimentelor. O ladă frigorifică satisface nevoia de depozitare a alimentelor pentru o perioadă lungă de timp şi având dotări tehnice speciale dă siguranţă  alimentelor în păstrare.   Criteriile descrise de producătorii Studio Casa, sunt calitatea, fiabilitatea, confortul şi design-ul Aceştia oferă clienţilor săi  produse de calitate la preţurile cele mai ieftine.

Lada frigorifica Studio Casa, CF219 A+ face parte din clasa de eficienţă energetică A+, este formată dintr-un singur compartiment, cu un singur compresor cu agent de răcire R600a, şi sistem de răcire static ce face parte din clasa climatică N. Volumul net total al lăzii frigorifice este de 291 litri şi are un consum de energie energetică anual de 221 kw.

Lada frigorifica Studio Casa, CF219 A+ este dotată la interior cu sistem de iluminare  şi termostat reglabil pentru reglarea temperaturii iar sistemul de dezgheţare este manual. Uşa are deschidere standard pe verticală, având mânerul încorporat.  Nivelul de zgomot este de 42 dB, ceea ce o face foarte silenţioasă, practic motorul compresorului nu se aude.

Lada frigorifica Studio Casa, CF291A+, 291 l, Alb

Lada frigorifică este dotată cu filtru pentru drenajul apei din congelator, datorat condensului. Orificiul de eliminare a apei poate fi curăţat în momentul în care se face dezgheţarea manuală a lăzii frigorifice. Acest filtru pentru drenaj este foarte important pentru aparatele electrocasnice cu funcţii de răcire, deoarece elimină riscul de a acumula bacterii şi de a face mucegai, totodată eliminând şi riscul îmbolnăvirii.

Designul lăzii frigorifice Studio Casa, CF219 A+ emană stil şi eleganţă, atrăgând prin simplitatea liniilor drepte. Având o carcasă de culoare alb imaculat dă o notă de modernism locuinţei. La partea exterioară se află dispus termostatul reglabil pentru reglarea temperaturii.

Lada frigorifica Studio Casa, CF219 A+ este ideală pentru congelarea şi păstrarea în condiţii optime a oricăror produse alimentare, a cărnii şi a preparatelor sau semipreparatelor din carne, legume şi fructe precum şi pentru păstrarea conservelor în anotimpul de iarnă. În perioadele călduroase de vară se pot depozita atât semipreparatele pentru grătar cât şi sticlele cu sucuri naturale sau cutiile şi sticlele cu bere.

Coşul detaşabil ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, este foarte util deoarece poti depozita alimentele pe care urmează să le foloseşti imediat.

Preţul lăzii frigorifice Studio Casa, CF145 A+ este foarte mic şi este dat de capacitatea  de depozitare a alimentelor şi păstrarea lor  în condiţii optime . Dimensiunile acestei lăzi frigorifice sunt de 105,5 x 73,5 x 83,5 cm şi i se poate găsi cu uşurinţă un loc în bucătărie sau în oricare altă parte din casă, fără ca aceasta să incomodeze. Dacă te-ai gândit să-ţi cumperi o  ladă frigorifică ţi-o recomand pe aceasta.