Tefal Masterchef Gourmet+ QB602H38 – un prieten de nadejde

De-a lungul anilor, Tefal a oferit o serie de soluţii inovatoare şi datorită cumpărătorilor a devenit un lider mondial în vase de bucătărie non-stick şi un lider mondial în fiare de călcat, aparate de gătit, mașini de gătit sub presiune şi roboţi de bucătărie. Astăzi, Tefal şi-a extins producţia în peste 120 de ţări.

Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Gourmet+ QB602H38 este un aparat puternic şi un prieten fidel atunci când vrei să prepari noi reţete de patiserie. Acesta a fost creat special pentru bucătarii ce vor să-şi depăşească limitele în bucătărie realizând prăjituri delicioase, cum ar fi: torturi, brioşe, fursecuri, mousse de ciocolată şi multe alte reţete.

Tefal_Masterchef_Gourmet_Kitchen_Machine_8080014786-ol

Acest robot de bucătărie are o putere de 900 de w având funcţiile de: Kitchen machine, blender şi maşină de tocat. Robotul a fost dotat cu un număr de 6 funcţii şi un număr de 6 trepte de viteze plus unul special Puls. Capacitatea bolului este de 6 l,  capacitatea blenderului de 1,5 l şi deţine o capacitate de frământare  de 1800 grame.  Dotat cu tehnologia Flex Whisk, telul ajunge uşor la baza vasului, datorită formei speciale a celui de-al treilea nivel de fire extinse, mixând ingredientele în totalitate,  rezultând un produs omogen într-un timp relativ scurt. Cu ajutorul mişcării planetare duale de amestecare, capul robotului şi oricare instrument de patiserie folosit, se rotesc în direcţii opuse pentru a da un rezultat omogen calitativ.

În recipientul cu capacitatea de 4,6 l se pot bate un număr de maxim 10 albuşuri de ouă şi 3 aluaturi mari de pizza. Cu răzătoare cu patru conuri din inox, detaşabile, poţi realiza razuirea fină sau grosieră, răzuirea cartofilor sau a diverselor legume precum şi felierea acestora.

Blenderul având o capacitate de 1,5 l şi fiind gradat pe carcasă,  se poate măsura uşor cantitatea pe care doreşti să o realizezi. Capacul fiind dotat cu orificiu de umplere,  permite să adaugi în timpul funcţionării şi alte ingrediente.

Maşina de tocat carne este dotată cu 2 site din inox pentru tocarea cărnii în orice mod ai dori, mai gros sau mai subţire şi un cuţit ce se ascute în mod automat, pentru a da rezultate optime tocării cărnii. Cu aluatul rezultat în urma tocării se pot prepara chifteluţe, burgeri sau tartar.

Pentru design Tefal a folosit o carcasă rezistentă de culoare argintie, de formă conică, având dispus pe lateral butonul pentru setarea funcţiilor şi programelor.

Pentru îngrijire şi curăţare,  piesele acestui robot de bucătărie  Tefal Masterchef Gourmet+ QB602H38,  pot fi spălate manual sau la maşina de spălat vase, fără să producă defecţiuni pieselor. Preţul este acceptabil şi este dat de calităţile profesionale pe care le deţine, iar dacă îţi doreşti un ajutor în bucătărie ţi-l recomand cu toată încrederea.