TEKA HOT SPRING TK4 1270 – masina de spalat rufe cu clasa A+++

Maşina de spălat rufe TEKA SPA TKD HOT SPRING TK4 1270 reprezintă o necesitate şi o utilitate pentru gospodăria ta şi pentru familie. Cu această maşină de spălat rufe, că vei reuşi să te bucuri de rufe curate şi spălate calitativ, datorită programelor performante pe care le deţine.

Această maşină de apălat rufe free-standing nu are în dotare uscător, însă acest lucru nu constituie un dezavantaj.

Încărcarea rufelor se face frontal, afişajul este tip LCD pentru programe, capacitatea de încărcare fiind de 7 kg rufe uscate şi o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Capacitatea mare de încărcare şi faptul că face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ o face economică din punct de vedere al energiei electrice şi a consumabilelor, având un consum mediu anual de apă de 10000 de litri, putând spăla mai multe rufe într-un singur ciclu de spălare. Consumul în program standard este de 175 kw/oră. Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de scăzut, iar la centrifugare este de 76 dB.

Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD HOT SPRING TK4 1270 deţine un număr de 16 programe de spălare cu funcţii şi dotări speciale.

Controlul fiind electronic se face din panoul de afişaj LCD.

TEKA HOT SPRING TK4 1270

Programul de spălare întârziată îţi permite să porneşti programarea într-un interval cuprins între 1 şi 24 ore. Sistemul Fuzzi logic permite un proces de control a programelor şi a consumului inteligent de apă, uşurându-ţi astfel metoda de spălare. Programul Rapid are o durată de 15 minute, putând spăla orice lucru ce îţi trebuie foarte urgent. Programul My Cicle îşi va permite să stochezi un ciclu preferat în memoria maşinii de spălat rufe. Programele speciale lână şi articole copii se realizează tot cu ajutorul programului de 15 minute. Sistemul de control al balansului nu permite balansarea cuvei în timpul spălării, clătirii sau stoarcerii. Sistemul control spumă este reprezentat de un senzor ce nu permite acumularea în exces a acesteia, eliminând-o printr-un orificiu.

Hubloul are o dimensiune de 32 cm şi este din cristal. Având acest diametru, înseamnă că vei putea băga rufele de dimensiuni mai mari la spălat, cu o mai mare uşurinţă.

Design-ul este unul elegant de culoare inox cu anti-pată, ceea ce înseamnă cu nu vei vedea pe suprafaţa ei urme de degete, modern şi foarte atrăgător, remarcându-se prin display-ul LCD şi hubloul de cristal.

Se va încadra perfect în baia sau bucătăria ta, şi dacă te vei hotărâ să o cumperi o vei găsi la un preţ ce este dat de funcţiile şi dotările pe care le deţine.