TEKA TKS 850 C – masina de spalat rufe si uscator in acelasi timp

Indiferent că locuiești la bloc sau la casă, mașina de spălat rufe cu uscător TEKA TKS 850 C WHITE, este practică și mai mult decât ideală nu numai pentru că oferă o spălare calitativă a rufelor tale, dar şi pentru faptul că nu-ţi vei mai face probleme la uscarea lor.

Aceasta are un consum mediu de energie electrică, deoarece face parte din clasa de eficienţă energetică B. Această mașină de spălat este recomandată unei familii numeroase, datorită capacității mari de încărcare de 8 kg, dar poate fi folosită cu succes și de persoanele cu membri mai puțini, cu avantajul spălării într-o singură tranșă a tuturor rufelor murdare. Are un design modern, cu carcasa de culoare albă, cu afisaj digital, un model din noua generație, încadrându-se perfect în baia sau bucătăria ta.

Masina de Spalat Rufe TEKA TKS 850 C WHITE cu uscător are un tip de încărcare frontală, având un consum în program standard de 561 kw/h.

Deține un număr de 16 programe, cu un nivel de zgomot atât la spălare cât și la centrifugare de 69 dB.

Uscătorul cu funcția Free-standing prin condensare, este dotat cu pompă de căldură ce va face ca rufele tale să fie uscate foarte rapid și foarte igienic, datorită temperaturii ridicate de uscare.

TEKA TKS 850 C WHITE

Controlul celor 16 programe de spălare și de uscare, se face prin controlul electronic cu display.

Pornirea programabilă se poate face într-un interval cuprins între 1 și 24 ore.

Deține un număr de 4 nivele de putere și o alarmă acustică ce te va anunța când programul de spălare sau uscare s-a terminat.

Masina de Spalat Rufe TEKA TKS 850 C WHITE cu uscător deține mai multe funcții și programe speciale de spălare.

Programul anti-șifonare va permite o spălare ușoară a rufelor, fără a le șifona, pentru multe dintre ele evitând astfel călcatul. Programul pentru țesături delicate, va efectua o spălare delicată a rufelor din materiale pretențioase precum mătasea sau borangicul.

Mai deţine un senzor de umiditate și un program de răcire. Sistemul de rotație este bi-direcțional, rotirea acestuia făcându-se într-un timp determinat, atât pe stânga cât și pe dreapta. Indicatorul de pe display îți va indica timpul care a mai rămas până la terminarea programului. Mai deține un filtru detașabil cu indicator de saturare și sistem deiluminare interioară, ceea ce reprezintă o noutate în domeniul mașinilor de spălat rufe.

Prețul său este unul acceptabil și este dat de funcțiile și calitățile superioare pe care le deține.

Dacă vrei să-ți dotezi casa cu produse de calitate, alege Masina de Spalat Rufe TEKA TKS 850 C WHITE cu uscător și 16 programe cu funcţii speciale.