Televizor LED Vortex, 71 cm, LEDV-28E22D, HD – perfect pentru spatiile mici

S.C. Vortex Insternational SRL a luat fiinţă în anul 1998 şi  este o companie cu capital integral privat,  reprezentând divizia de produse electronice și electrocasnice a F&J GROUP. Compania anticipează nevoile consumatorilor casnici, unindu-şi toate resursele pentru a nu înşela aşteptările.

Televizor LED Vortex LEDV-28E22D este un televizor D-LED de tip Non-Smart TV  cu funcţia de monitor, ce reprezintă un mix între TV şi monitor, putând să priveşti la emisiunea preferată şi în acelaşi timp să lucrezi pe monitor. D-LED reprezintă tehnologia de criptare a liniei digitale. Calitatea sunetului este dată de sistemul audio RMS ce are o ieşire a sunetului de 10 W.

tv-vortex

Ecranul ce are o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli este un LED HD de tip display ce are o diagonală a ecranului de 71 cm. Acesta dispune de o luminozitate performantă de 200 cd/mp şi are un timp de răspuns de 6,5 ms. Televizor LED Vortex LEDV-28E22D dispune de unghiuri largi de vizualizare de 170/160 grade, permitând o vedere optimă atât pe verticală cât şi pe orizontală din orice colţ al camerei ai privi. Alegerea calităţii de afişare a imaginii este foarte importantă, pentru că poţi face diferenţa între un cumpărător perfect mulţumit şi unul total dezamăgit, iar televizorul  LED Vortex LEDV-28E22D îţi oferă imagini strălucitoare, luminoase de o calitate excepţională. Familia ta şi în special copiii vor fi foarte încântaţi de culorile desenelor animate, iar tu vei putea într-un final să vezi meciul preferat în confortul casei tale, privind la imaginile vii şi reale şi bucurându-te de sunetul calitativ.

Pentru recepţie şi transmisie acesta dispune de un runer digital de tipul DVB – T / C fiind dotat cu o intrare pentru antena TV şi conectori pentru porturi HDMI ce sunt în numpr de 3, o intrare pentru căşti Minijack şi o intrare pentru Scart (RGB). Dacî vrei să urmăreşti o înregistrare preferată sau un film deosebit  te poţi conecta la portul HDMI sau prin portul USB sau chiar de la dispozitive de tip smartphone sau tabletă.

Dimensiunile televizorului LED Vortex LEDV-28E22D fără stand sunt de 63.7 x 38.18 x 7.99 cm, iar dimensiunile cu stand sunt de 63.7 x 42.42 x 19 cm. Greutatea acestuia este destul de mică, de doar 4,7 kg si poate fi dispus pe peretele din dormitor sau din sufragerie sau de ce nu, pe o comodă modernă. Design-ul acestui televizor este foarte modern, având o carcasă de culoare neagră model slim, având de jur împrejur o ramă  subţire caracteristică televizoarelor din noua generaţie.