Trotec PAC 2000E – Pentru spatii de pana la 26mp

În vremurile noastre aparatul de aer condiţionat, şi mai nou portabil, reprezintă un avantaj pentru a beneficia de un confort climatic optim şi pentru a da locuinţei tale un mediu ambiental plăcut. Acesta reprezintă soluţia optimă pe timpul verii, pentru a crea un mediu ambiental plăcut, atât pentru casa ta cât şi pentru cabinete, birouri şi spaţii comerciale de mici dimensiuni. Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E este un tip de aparat de climatizare local, potrivit pentru încăperi de până la 24 m2.Aparatul de aer condiţionat portabil PAC 2000E, produs de firma germană Tropac are o capacitate de răcire de 7000 BTU şi face parte din clasa A, de eficienţă energetică pentru răcire, având un consum de 790 W, putând fi alimentat la o tensiune de 220 – 240 V.

Trotec PAC 2000E

Nu este dotat cu tehnologia inverter şi deţine o singură treaptă pentru ventilaţie, având un debit de aer de 330 m3/oră. Funcţia de dezumificare are un randament maxim de 30 litri/zi. Atunci când funcţionează, acest aparat de aer condiţionat oferă şi posibilitatea de a ventila artul fără să-l răcească, fiind optim pentru persoanele cu probleme, sensibile la aerul rece.

Acesta are o funcţionalitate automată, iar reglajul se face cu ajutorul funcţiilor pe care le deţine. Este dotat cu un racord de evacuare a aerului cald provenit de la compresorul aparatului, ce trebuie scos în exterior printr-un tub flexibil de evacuare, având un diametru de 130/142 mm şi o lungime de 1,3 m. Acest furtun de evacuare a aerului cald este cuprins în pachet. Nivelul de zgomot este destul de redus, de 50-54 dB.

Funcţia de filtrare dublă a aerului asigură o atmosferă curată, fără bacterii şi virusuri iar cu funcţia de dezumificare pereţii casei tale vor fi feriţi de mucegai. Are un design simplu şi foarte modern, elegant, în cobinaţia de culori alb cu gri, având linii fine curbe, iar la partea superioară găsindu-se dispus display-ul pentru comenzi şi logoul Trotec. Comenzile se fac cu ajutorul mini -telecomenzii cu care este dotat. Dimensiunile sale sunt de 288 x 428 x 625 mm iar greutatea este de 26,5 kg. Având aceste dimensiuni reduse poate fi dispus oriunde în încăpere, fără să incomodeze utilizatorul. Transportul acestui aparat de aer condiţionat se realizează cu ajutorul celor 4 roţi dispuse la baza dispozitivului, precum şi cu ajutorul mânerelor încorporate. Preţul este in concordanţă cu calitatea pe care o deţine, iar dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat care să te răcorească fără a mai fi nevoit să -l instalezi pe perete, îţi recomand Aparatul de aer condiţionat portabil PAC 2000E.