Trotec PAC 2600E – excelent pentru o suprafata de 32mp

Când vine vara îți dorești în casă o temperatură care să te scape de canicula de afară. În acest sens în ultima vreme, au fost inventate aparatele de aer condiționat portabile, ce nu necesită o instalație costisitoare, acesta putând fi transportat dintr-o încăpere în alta.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E are o capacitate de răcire de 9000 BTU și face parte din clasa de eficiență energetică A, ceea ce îl încadrează în categoria de consum mediu, având o putere consumată la răcire de 1010 W, cu un agent frigorific R410a și un volum al debitului de aer de 230 mc/oră. Acesta este dotat cu un ventilator cu 3 trepte de ventilare, putând opta astfel, pentru debitul dorit de tine. Nivelul de zgomot  de 52-56 dB este unul mediu, care nu deranjează auzul și se aude doar de la o distanță mai mică de 3 metri.Produsul este disponibil în oferta emag.ro (verifică preț).

Trotec PAC 2600E

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E este un aparat mobil de tip monobloc și este destinat încăperilor cu o suprafață de până la 32 mp. Acesta este util pentru dormitoare și camere de zi,  cabinete, spații comerciale de mici dimensiuni, și pentru cazul în care stai cu chirie, neavând nevoie de un montaj special.   Pentru instalare are nevoie doar de o fereastră și un furtun pentru eliminarea aerului cald. Acesta este dotat cu funcția de ventilare a aerului cald din încăpere, destinat persoanelor cu probleme de sănătate ce nu suportă aerul rece, funcția de dezumificare, fiind necesară pentru eliminarea umidității din cameră, pentru a nu se forma pe pereții încăperilor mucegai. Cu funcția Timer poți seta ora la care dorești să pornească aparatul de aer condiționat, oferindu-ți astfel un mediu ambiant placut în momentul revenirii acasă.

Dimensiunile aparatului de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E sunt de 394 x 340 x 780 mm și are o greutate de 27 kg. Pentru design are o carcasă în combinația de culori alb pe părțile laterale  și gri pe partea superioară, cu linii simple curbe, ce îi dau o eleganță deosebită, având dispus la partea frotală logoul Trotec, iar în partea superioară panoul LCD cu funcții și comenzi. Aceste funcții și comenzi sunt acționate cu ajutorul mini-telecomenzii din dotare, ce funcționează cu baterii. Transportul acestui aparate de aer condiționat portabil, se face cu ajutorul roților ce se află dispuse la baza dispozitivului și cu ajutorul mânerelor încorporate.