Trotec PAC 2600 S: dezumidificator si aparat de aer conditionat

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S reprezintă unul dintre cele mai interesante aparate de aer condiționat portabile, având o capacitate mare de modificare a temperaturii din încăpere, și dispunând de  avantajul de a putea fi transposrtat dintr-o încăpere în alta. Ideal pentru persoanele ce stau cu chirie într-un apartament, sau pentru cabinete și spații comerciale cu o suprafață de până la 85 mp, și care doresc să se răcorească în perioadele toride ale verii.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S are o capacitate de 9000 BTU cu un debit maxim al aerului de 340 mc/oră și face parte din clasa de eficiență energetică A. Acest tip de aparat de aer condiționat mobil nu deține tehnologia Inverter. Ventilatorul deține 2 trepte de ventilare, asigurând astfel o temperatură optimă incăperilor. Acest aparat mobil pentru răcirea încăperilor are o putere consumată la răcire de 2600 W. Nivelul de zgomot este de 64 dB.

Trotec PAC 2600 S

Deținând funcția de dezumificare cu o capacitate de dezumificare de 1,1 litri pe oră, în încăpere nu va fi umezeală și în felul acesta nu se va exista riscul formării mucegaiului. Funcția mod de ventilare, va mișca aerul cald, fără să-l răcească, acestă funcție fiind necesar pentru persoanele cu probleme de sănătate ce nu suportă aerul rece. Funcția de filtrare aer nu va permite bacteriilor și virusurilor să pătrundă în încăpere, asigurând un aer ozonat și ușor de respirat.

Dimensiunile acestui aparat de climatizare local de tip monobloc, sunt de 305 x 420 x 636 mm și are o greutate de 24 kg, putând fi dispus în orice colț al încăperii fără să incomodeze utilizatorul. Pentru instalare are nevoie de un furtun de aer cu o dimensiune de 1500 mm și un diametru de 120 mm, pentru eliminarea aerului cald.  Are un design în combinația de culori alb și gri, cu linii simple curbe, dându-i eleganță, având dispus în partea frontală logo Trotec iar în partea superioară panoul de afișaj LCD cu programele si funcțiile pe care le deține. Pentru acționarea funcțiilor, aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S este dotat cu o telecomandă ce funcționează cu baterii. Transportul acestui aparate de aer condiționat portabil, se face cu ajutorul roților ce sunt dispuse la baza dispozitivului și cu ajutorul mânerelor încorporate. Prețul său nu este foarte mare, iar dacă îți dorești un aparat de aer condiționat care să nu implice o instalare profesională în prealabil, îți recomand aparatul de  Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S.