Vonino Pluri M7: tableta cu pret foarte accesibil

Tabletele la modul general, sunt utilizate în special de tineri, dar şi de o întreagă categorie de oameni. Acestea sunt ideale pentru divertisment, filme, muzica, pentru citit cărţi electronice, având acces la o multitudine de aplicaţii. Vei aduce bucurie copiilor tăi dacă vor vedea un desen animat pe tabletă. Aceasta mai are utilitate şi pentru şedinţele de la birou sau pentru conferinţe.

Tableta Vonino Pluri M7 3G, impresionează încă de la prima vedere, printr-un design deosebit, cu carcasa de culoare neagră, cu linii fluide , având pe spatele capacului un finisaj semicauciucat, şi displayul de tip IPS Capacitiv cu rezoluţia HD, cu conectare la date de tip 3G- HSPA. Tableta Vonino Pluri M7 este echipată cu un procesor Cuad Core MT8321 de 64 biţi Mediateck, 1 GB memorie RAM de tipul LPDDR3 cu o frecvenţă de 1300 mHz şi 8 GB memorie internă de stocare. Pe partea din spate a dispozitivului deţine 1 cameră foto de 2 Mbps . Displayul de tip IPS are o diagonală de 7 inch şi o rezoluţie de 1024 x 600 pxl. Produsul este disponibil in oferta vonino.ro la un pret special.

Pluri M7

Vonino Pluri M7 deţinând procesorul grafic GPU ARM Mali 400, împreună cu funcţiile speciale pe care le deţine, asigură un hardware performant complet, redând suportul de care ai nevoie zi de zi.

Vonino Pluri M7 este dotată cu conectivitate 3G, astfel încât vei avea acces la internet de mare viteză şi vei fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi chiar în lume. Pe lângă această conectivitate mai are încorporate module Wi-Fi Fi802 11b/g/n, Bluetooth 4.0, şi modul de navigare şi localizare GPS.

Cu displayul performant al tabletei Vonino Pluri M7 vei avea o vizualizare optimă, cu o calitate superioară a imaginii, a culorilor şi a luminozităţii. Toate aceste calităţi sunt posibile cu funcţiile speciale de imagine MiraVision şi Cast Screen, care permite un control al imaginii în cel mai mic detaliu, redând luminozitate şi contrast dinamic. Cu funcţia MiraVision vei avea şi un afişaj personalizat, cu o luminozitate optimizată. Aceasta va fi adaptată în funcţie de lumina mediului înconjurător. Deoarece camera foto a tabletei este funcţia cea mai utilizată de către posesori, Vonino a încorporat o cameră foto principală pe spatele dispozitivului.

Android Lollipop a fost prezentat ca fiind un pas important, evoluat, pentru un sistem de operare. Interfaţă Android este complet redefinită, având desenate obiecte animate şi realizate în rezoluţia 3D. Odată cu sistemul de operare vei primi şi setul de aplicaţii Google menite să facă mai plăcute aplicaţiile Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, You Tube, Drive, Play Music, Play Muvies, Hangouts, Photos.

Bateria de tip Li-Ion are o capacitate de 2800 mAh şi o autonomie în regim de aşteptare, de până la 200 ore, iar în utilizare 2G până la 5 ore, 3G până la 4 ore, Playermuzică până la 5 ore, Streaming video până la 3 ore. Camera foto este dotată cu caracteristicile speciale foto/video Auto Focus, Fotografie continuă, Fotografie din mai multe unghiuri, MAV, Fotografie panoramică, Geotagging, HDR, High Dynamic Range, Mod de următire mişcare, Stabilizare optică a imaginii şi nu deţine bliţ încorporat.

Dimensiunile sale sunt de 111 x 9,5 x 190 mm având o greutate de 270 grame, deţinând senzorul Gravity Brghtness Proximity. Preţul său este foarte mic, în comparaţie cu utilitatea pe care o oferă.