Vonino Pluri Q8: Tableta ieftina cu performante bune

Tabletele în general sunt preferate de tineri, având o popularitate din ce în ce mai mare. Acestea sunt ideale dacă îţi place divertismentul, filmul şi muzica, să citeşti cărţi electronice,permiţînd să ai acces la o multitudine de aplicaţii. Tableta poate fi un prilej pentru bucuria copiilor, de a vedea un desen animat. Aceasta mai are utilitate în şedinţele de la birou, pentru conferinţe şi pentru multe alte aplicaţii.

Tableta Vonino Pluri Q8, impresionează încă de la prima vedere, printr-un design deosebit, cu linii fluide şi foarte fine, având pe spatele capacului un finisaj cauciucat,iar displayul de tip IPS Capacitiv cu rezoluţia HD, cu conectare la date de tip 3G- HSPA. Aceasta este echipată cu un procesor Cuad Core MT8321 de 64 biţi Mediateck, cu 1 GB memorie RAM de tipul LPDDR3 şi 8 GB memorie internă de stocare. Mai deţine 1 cameră foto de 2 Mbps pe partea din spate a dispozitivului. Displayul de tip IPS are o diagonală de 8 inch şi o rezoluţie de 1280 x 800 pxl.

Vonino Pluri Q8 deţinând un procesor grafic GPU ARM Mali T720, împreună cu funcţiile principale pe care le deţine, asigură un hardware complet şi performant, redându-ţi suportul de care ai nevoie în fiecare zi, pentru a ieşi din diferite situaţii .

Pluri Q8

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi chiar în lume, Vonino Pluri Q8 este dotată cu conectivitate 3G, astfel încât vei avea acces la internet de mare viteză. Pe lângă această conectivitate mai are încorporate module Wi-Fi Fi802 11b/g/n, Bluetooth 4.0, şi modul de navigare şi localizare GPS.

Cu displayul performant vei avea o vizualizare performantă la o calitate superioară a imaginii, a luminozităţii şi a tonurilor de culoare. Toate aceste calităţi sunt posibile cu funcţiile speciale de imagine MiraVision şi Cast Screen, care controlează imaginile în cel mai mic detaliu, redând acestora un contrast deosebit şi luminozitate performantă. Cu funcţia MiraVision vei avea şi un afişaj personalizat, cu o luminozitate optimizată, mărind astfel durata de viaţă a bateriei. Aceasta va fi adaptată în funcţie de lumina mediului înconjurător. Camera foto a tabletei este funcţia cea mai utilizată de către posesori. Pentru acest lucru Vonino a încorporat o cameră foto principală pe spatele dispozitivului.

Android Lollipop a fost prezentat ca fiind cel mai mare pas înainte pentru un sistem de operare. Interfaţă Android de utilizare este complet redefinită, având desenate şi obiecte animate şi realizate în rezoluţia 3D, bazat pe principiul Material Design. Odată cu sistemul de operare vei primi şi setul de aplicaţii Google menite să facă mai plăcute aplicaţiile Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, You Tube, Drive, Play Music, Play Muvies, Hangouts, Photos.

Bateria de tip Li-Ion are o capacitate de 4000 mAh şi o autonomie în regim de aşteptare, de până la 250 ore, iar în utilizare 2G până la 6 ore, 3G până la 5 ore, Player muzică până la 7 ore, Streaming video până la 5 ore. Camera foto cu caracteristicile speciale foto/video Auto Focus, Fotografie continuă, Fotografie din mai multe unghiuri, MAV, Fotografie panoramică, Geotagging, HDR, High Dynamic Range, Mod de următire mişcare, Stabilizare optică a imaginii, nu deţine bliţ încorporat.

Dimensiunile sale sunt de 123 x 9,6 x 207 mm având o greutate de 338 grame, senzori Gravity Brghtness Proximity, iar culoarea carcasei este neagră. Preţul său este destul de mic,în comparaţie cu caracteristicile pe care le deţine.