Whirlpool 6th Sense ADG 422 – ingusta si utila

Maşina de spălat vase nu mai reprezintă un moft, ci au devenit o necesitate pentru gospodine şi un motiv de a dota bucătăria cu tot ce este nou şi inovator, pentru a da stil şi eleganţă bucătăriei.

Maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool 6th Sense ADG 422, este o astfel de maşină, ce   face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi are o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase de bucătărie. Deţine un număr de 7 programe standard cu tehnologii inteligente funcţii speciale. Aceasta este total incorporabilă şi deţine control electronic cu afişaj de tip LED,  având opţiunea de protecţie împotriva scurgerilor de apă Waterstop,  indicator luminos pentru podea şi indicator de clătire suplimentară.

Programele pe care le deţine această maşină de spalat vase sunt: normal, intensiv ce este destinat spălării vaselor şi oalelor foarte murdare la o temperatură de 65 de grade. Programul rapid, spală vasele la o temperatură de 50 de grade fără a le usca iar durata acestuia este de 25 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele foarte eficient la o temperatură de 50 de grade, având o durată de spălare de 180 de minute, cu un consum de 9 litri de apă şi o,74 kw. Programul Prespălare înmoaie murdăria de pe vase într-un timp de 10 minute, având un consum de 4 litri de apă. Funcţia specială Daily 60 este un program special de spălat vase delicate, funcţia Pahare spală delicat la o temperatură de 45 de grade, funcţia Overnight-silenţios  şi funcţia Power Clean.

 masina de spalat vase 3Tehnologia Al şaselea simţ cu care a fost dotată maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool 6th Sense ADG 422, este un program cu senzori ce controlează în totalitate consumul de apă şi energie, la o temperatură cuprinsă între 40 şi 70 de grade.  Cu opţiunea Multizone se poate selecta spălarea numai pentru un anumit coş, reducând consumul de apă şi consumul de energie electrică, având un consum anual de energie de 211 kw şi un consum de apă de 2520 de litri.

Panoul de control indică nivelul de sare şi momentul în care programul de spălare s-a terminat.  Greutatea acesteia este de 31,5 kg iar dimensiunile  sunt de 82 x 44.8 x 55 cm şi are o lăţime de 45 cm putându-se încorpora cu uşurinţă în mobilierul oricărei bucătării. Nivelul de zgomot este de 45 dB, ceea ce înseamnă că este destul de redus. Coşul maşinii de spălat vase incorporabila Whirlpool 6th Sense ADG 422 este reglabil pe înălţime.

Maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool 6th Sense ADG 422 a fost creată cu un design de ultimă clasă, cu o carcasă cu linii drepte şi foarte fine,  de culoare alb imaculat ce se confundă cu pereţii, dând un stil  modern bucătăriei. Pretul nu este foarte mare şi corespunde cu  calitatea şi tehnologiile pe care le deţine.