Whirlpool WIC 3C23 PEF – Clasa A++ si 8 programe de care te poti bucura!

Maşinile de spălat vase au devenit o necesitate pentru femeile active care nu dispun de prea mult timp şi reprezintă un motiv de a utila bucătăria, cu tot ce este nou şi inovator.

Maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool WIC 3C23 PEF  face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi are o capacitate de încărcare de 14 seturi de vase de bucătărie. Această maşină de spălat vase deţine un număr de 8 programe standard cu funcţii speciale, tehnologii şi opţiuni, fiind de tipul complet incorporabil. Este dotată cu control electronic cu afişaj de tip LED şi are opţiunea de încărcare la jumătate,  pentru a economisi apa şi curentul electric.

Programele pe care le deţine maşina de spălat vase incorporabila  Whirlpool WIC 3C23 PEF sunt: normal, intensiv ce este destinat spălării vaselor şi oalelor foarte murdare la o temperatură de 65 de grade. Programul rapid, spală vasele la o temperatură de 50 de grade fără a le usca cu o durată  de 25 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele foarte eficient la o temperatură de 50 de grade, cu o durată de spălare de 180 de minute, având un consum de 9 litri de apă şi o,74 kw. Programul Prespălare înmoaie murdăria uscată de pe vase timp de 10 minute, având un consum de 4 litri de apă. Funcţia specială Daily 60 este un program special de spălat vase delicate, funcţia Pahare spală paharele şi vasele de sticlă într-un mod delicat la o temperatură de 45 de grade, funcţia Overnight-silenţios  şi funcţia Power Clean.

masina de spalat vase whirpoolPe lângă aceste funcţii speciale şi programe standard, această maşină de spălat vase a mai fost dotată cu tehnologii inteligente pentru a o face performantă şi pentru a uşura pe deplin munca gospodinelor. Tehnologia Al şaselea simţ este un program cu senzori ce controlează în totalitate consumul de apă şi energie, la o temperatură cuprinsă între 40 şi 70 de grade.  Cu opţiunea Multizone poţi  selecta spălarea numai pentru un singur coş, reducând consumul de apă şi energie.

Panoul de control este dotat cu indicator al nivelului de sare şi indicator care arată momentul în care programul de spălare s-a terminat. Pentru un ciclu de spălare, această maşină de spălat vase consumă 0,93 kw şi 9 litri de apă. Dimensiunile acesteia sunt de 82 x 59.5 x 57  cm şi are o lăţime de 60 cm putându-se încorpora cu uşurinţă în orice mobilier de bucătărie. Nivelul de zgomot este de 43 dB, ceea ce înseamnă că este foarte redus. Rafturile maşinii de spălat vase incorporabila  Whirlpool WIC 3C23 PEF sunt pliabile iar picioarele sunt ajustabile pentru a o putea regla astfel încât să se  evite balansul în timpul spălării.

Designul maşinii de spălat vase incorporabila  Whirlpool WIC 3C23 PEF este unul de ultimă generaţie, având  o carcasă cu linii drepte şi  fine,  de culoare alb imaculat ce dă o notă de curăţenie şi un stil  impresionant bucătăriei. Pretul este destul de convenabil şi este dat de calitatea, funcţiile speciale  şi tehnologiile cu care a fost dotată.