Whirlpool ARC2353WH – calitate USA

Am avut un frigider vechi pe care trebuie sa il dezghet tot la 3 zile pentru ca isi formeaza gheata multa in congelator, aveam mai multa gheata decat produse congelate. Asa ca, dupa cum era si firesc m-am hotarat sa imi schimb frigiderul.

Abia tunci a inceput marea dileme. Ce frigider sa imi cumpar? Nu imi trebuie un frigider complex, ci unul util si simplu pe care il pot incadra perfect in bucataria mea mica si care sa nu faca mult zgomot. Trebuie sa recunosc ca nu vreau sa dau nici foarte multi bani pe frigider dar vreau sa am si calitate si vreau sa il folosesc cativa
ani buni fara sa fie nevoie de reparatii majore.

Am gasit si achizitionat frigiderul Whirlpool ARC2353WH la un pret rezonabil, acesta este exact ce am nevoie, dupa cum spuneam si mai sus, este de dimensuni mici, perfect in locul celuilalt frigider pentru ca nu a trebuit sa fac modificari, mai ales ca spatiul din bucatarie imi este chiar limitat.

Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Whirlpool ARC2353WH este un frigider cu 2 usi are volum net congelator 41 l, volum net frigider 171 l, volum brut total 218 l si clasa de eficienta energetica A+. Clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene. Chiar daca dimensiunile acestui frigider nu sunt mari, spatiul din interiorul acestuia este mai incapator decat ma asteptam.

Congelatorul are 1 compartiment cu sistem manual de dezghetare si capacitate de cogelare de 2.5 kg/24 h.
Frigiderul are 7 rafturi din sticla, 4 suporturi usa si compartiment de legume.Poti organiza eficient spatiul din frigider dar si de pe usa frigiderului, ori de cate ori ai nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor.

Whirlpool ARC2353WH are 1 compresoar, agent de racire R600a si autonomie 10 ore fara curent.

Nivelul de zgomot este de 40 dB oferind astfel un confort auditiv atunci cand petrci mult timp in bucatarie sau atunci cand ai un spatiu redus iar frigiderul este pozitionat in apropierea spatiului de dormit.

Deci, am gasit exact ce imi trebuia si anume un frigider incapator dar de dimensiuni mici cu un design simplu usor de folosit in orice decor, cu efcienta energetica de calitate superioara si pret redus.

Din punctul meu de vedere Whirlpool ARC2353WH are un raport calitate – pret echilibrat. Exact ce aveam nevoie!