Whirlpool WTLS 66912 – masina de spalat cu al 6-lea simt

Sunt casnica, asta nu inseamna ca inca mai spal hainele la mana, consider ca am lucruri mult mai importante de facut decat sa stau si sa frec la haine cand tehnologia a evoluat atat de mult incat avem masini de spalat.

Am de ceva vreme masina de spalat Whirlpool WTLS 66912 si sunt extrem de multumita de ea.

Am descoperit tehnologia speciala Al Saselea Simt al masinii de spalat Whirlpool WTLS 66912, care ofera rezultate semnificative in economia resurselor , spalare excelenta, usurinta exceptionala in folosire.

Aceasta are material cuva din polipropilena, material tambur sin otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg, disply Smart  si clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool WTLS 66912

Am foarte multe haine delicate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un pantalonii preferati micsorati pana la glezne. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool WTLS 66912  un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai delicate haine nu numai de micsorare dar si de largire. Am o bluza care la fiecare spalare se largea, cu ajutorul aceste masini de spalat largirea nu mai este o problema.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Am o opinie pozitiva legata de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce, din puctul meu de vedere este un mare plus. Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de vremea frumoasa de afara.

Acum nu trebuie sa imi mai fac griji de calitatea hanelor sau de material, aceasta masina de spalat le mentine ca noi dupa multiple spalari, Whirlpool WTLS 66912 chiar imi face viata mai confortabila.