Whirlpool AWS 71200 – recomandare masina de spalat

Ca orice femeie de casa, am cautat o masina de spalat, sa fie facuta de o firma pe care o cunosc si sa fie si performanta.

Cautarile mele au luat sfarsit cand am gasit masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200, pe care o am de ceva timp si va spun sincer functioneaza chiar foarte bine.

Whirlpool AWS 71200 are o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate si economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala.

Am citit opinii pozitive legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este important. Programele 6th Sense Coulors ale masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Aceasta are capacitate de incarcare de 7 kg ,viteza de centrifugare de 1200 rpm , afisaj LCD  si clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Nu stiu voi dar eu am in garderoba o rochie neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosesc foarte des si vreau ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta fac Programele 6th Sense Coulors. Sa nu crezi ca neglijeaza hainele de culori deschise, din contra acorda atentie sporita articlelor de imbracaminte, protejandu-le de transferul de culori.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200, 6th Sense Colours, Slim, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de o carte spre exemplu.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Am foarte multe haine delicate,nu toate au materia bun in ele, asa ca am patit  sa imi gasesc un camasa preferata micsorata. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWS 71200 un program dedicat hainelor delicate, care spala cu aceeasi intenstitate si la temperaturi scazut.

Whirlpool AWS 71200  are  o tehnologie inovatoare Clean+. Aceasta tehnologie este un ciclu multifazic,care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.  Astfel nu trebuie sa mai pierzi timpul sa pui la inmuiat hainele cu detergent special pe pata ca sa fi sigur ca se duce.

Masina de spalat Whirlpool AWS 71200 chiar imi face viata mai confortabila si o recomand, eu am fost foarte incantata de ea si inca mai sunt.