Techno TW09IT – aparat de aer conditionat INVERTER foarte ieftin

Pentru a cumpăra un aparat de aer condiţionat nu e nevoie să aştepţi căldurile toride ale verii, ci îl poţi cumpăra din timp şi căldurile pot să vină fără nicio problemă.

Despre aparatul de aer condiţionat Techno TW09IT îţi pot spune că are un sistem de climatizare modern şi economic, cu un design cu linii simple şi fine cu inserţia logo-lui Techno, având culoarea alb imaculat atât pentru unitatea interioară cât şi pentru unitatea exterioară. Acest aparat de aer condiţionat, deţine funcţii şi tehnologii avansate, având o capacitate de răcire, cât şi de încălzire de 9000 BTU, fiind destinat oricărei încăperi cu o suprafaţă de până la 22 mp. Dispune de un display discret de tip LCD având afişate toate funcţiile de care ai nevoie.

Modificările parametrilor şi a altor opţiuni se fac cu telecomanda din dotarea aparatului.

Aparatul de aer conditionat, Techno TW09IT este dotat cu tehnologia inteligentă Inverter, având un compresor rotativ GMCC, ce conferă motorului o eficienţă destul de mare. Clasa de eficienţă energetică A++ oferă un consum de energie electrică scăzut, consumând la răcire 800 W iar la încălzire 700 W. Având integrată funcţia SEER de 6,1 la răcire şi SCOP de 4, îşi ia eficienţa energetică în funcţie de sezon.

Techno TW09IT

Ventilaţia se realizează în trei trepte, ventilând aerul din încăpere cu un debit de 463 m3/oră fără să-şi modifice temperatura.

Funcţia de dezumificare asigură un mediu ambiental plăcut, fără umezeală, dând senzaţia de confort, şi cel mai important evită formarea mucegaiului pe pereţi, împiedicând dezvoltarea microorganismelor. Cu funcţia Turbo se realizează o răcire rapidă, pentru a asigura un confort cât mai optim. Fucnţia Sleep/Night îţi asigură un somn liniştit, fără zgomot, menţinând temperatura la acelaşi nivel timp de 6 ore, după care se opreşte. Funcţia Restart are rolul de a reporni sistemul în cazul in care s-a produs o pană de curent. Funcţia de Diagnosticare îţi oferă informaţii atunci când aparatul de aer condiţionat dă erori, iar funcţia de autocurăţare împiedică formare mucegaiului, uscând ventilatorul după oprirea aparatului.

Dimensiunile unităţii exterioare sunt de 760x551x256 cm şi greutatea de 30 kg, iar ale unităţii interioare dimensiunile sunt de 799x280x183 cm şi o greutate de 10 kg, putând fi montat pe orice perete din încăpere, emanând un aer modern şi rafinat.

Preţul acestui Aparat de aer conditionat, Techno TW09IT nu este foarte mare, putând să-l achiziţionezi cu toată încrederea.