Combina frigorifica Arctic ANK356-4+, pareri si detalii tehnice

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+Arctic ANK356-4+ este o combina frigorifica usor diferita fata de alte modele pe care vi le-am prezentat pana acum, in sensul in care a fost prevazuta cu un congelator format din patru compartimente inchise. O organizare utila, asadar, cu mentiunea ca este destul de rar intalnita pe piata aparatelor electrocasnice. Congelatorul de dimensiuni ceva mai mari decat ne-am obisnuit pana acum „musca” serios din cei 331 de litri, cat masoara volumul net al combinei fabricate de Arctic. Organizarea este, la prima vedere, punctul forte al modelului propus spre analiza in postarea de astazi!

Intram abrupt in problema prin a mentiona inca din start ca aceasta combina frigorifica nu a fost dotata cu o functie importanta, esentiala pe alocuri, si anume: FULL NO FROST. Lipsa tehnologiei anterior mentionate va conduce la formarea peretilor de gheata, ceea ce inseamna ca va trebui sa dezghetati personal combina minim o data pe an. De altfel, igienizarea acestui aparat, fie ca este sau nu FULL NO FROST, este indicat sa fie realizata periodic pentru a elimina aparitia unor bacterii.

Arctic a creat pentru voi o combina frigorifica foarte atractiva ca pret, dar si din punct de vedere al consumului de energie electrica pe care il presupune. Comparativ cu frigiderele aparute in urma cu un deceniu, de clasa A, cele de astazi consuma mult mai putin!

Frigiderul combinei are un volum de 205 litri, ceea ce il plaseaza in urma modelului Arctic ANK366B+, spre exemplu. Compenseaza din plin insa prin acel congelator incapator de care aminteam mai sus. Frigiderul a fost compartimentat foarte bine, cu ajutorul a trei rafturi metalice si unul realizat din sticla. Gasim aici compartimentele pentru vegetale, apropiate unul de celalalt, in timp ce usa a fost prevazuta cu alte patru suporturi unde se pot depozita conserve, oua, recipiente, borcane, alte alimente, etc.

Rafturile sunt ajustabile si pot fi asezate in functie de cele sase trepte de nivel. Butonul rotativ din apropiere ne este de mare folos atunci cand dorim sa crestem sau sa scadem temperatura de la interior!

Continuam cu alte aspecte ce vizeaza congelatorul combinei frigorifice Arctic ANK356-4+. Avand o capacitate neta de 126 litri, congelatorul se distinge din multime prin cele patru compartimente inchise. Si nu trei, asa cum intalnim la majoritatea combinelor recenzate pana acum. In congelator isi vor gasi locul lactatele, foietajele, fructele, carnea sau ingheta, printre altele!

Combina produsa de Arctic nu este una care sa se remarce prin cine stie ce linii de design, beneficiind de o nuanta de alb la exterior, manere usor de utilizat si deschidere standard a usilor. Daca va numarati printre cei care nu agreeaza deschiderea usilor spre dreapta, aflati acum ca usile sunt reversibile. Combina isi gaseste cu usurinta loc in bucataria voastra, tinand cont de dimensiunile pe care ni le furnizeaza Arctic prin intermediul listei de specificatii (201 x 59.5 x 60 cm).

Concluzii

Cumparati combina frigorifica Arctic ANK356-4+ daca faceti parte dintr-o familie care apeleaza foarte des la congelator! In caz contrar, va invitam sa parcurgeti si alte recenzii pentru a gasi alte modele care vin dotate cu frigidere mai incapatoare!