Sunt un mare fan al gratarului. Dar din pacate iarna nu prea pot sa fac gratar. La -20 de grade nici focul nu mi se aprinde. Asa ca aceasta placere a mea nu o pot satisface decat vara.
Dar ce ma fac cand am pofta nebuna de o ceafa de porc la gratar?
Simplu, acum scot gratarul electric pe care mi l-am achizitionat. Mi-am cumparat gratarul electric Philips HD4417, deoarece dupa cum va spuneam mai sus sunt un fan al gratarului, acesta este usor de pregatit si toata lumea mananca carene facuta pe gratar deoarece nu e foarte grasa si are si gust foarte bun.
Sa va descriu putin Philips HD4417. Acesta are tava detasabila, grasimea in plus se scurge in tava detasabila iar mancarea este mult mai buna si mai sanatoasa.
Temperatura poate fi reglata din butenul de reglare, numa bun fie ca pregatesti carne fie ca pregatesti legume.
Stii cum e ca vin prietenii in vizita si nu ai nimic pregatit. Pe langa asta, toata mancarea e congelata si dureaza sa o decongelezi. Cu Philips HD4417 aceasta nu mai este o problema, avand plita foarte groasa retine mai multa caldura decat un gratar standard, astfel incat ramane fierbinte chiar daca puneti alimente congelate pe aceasta. Aceasta temperatura constanta duce la prepararea mai rapida si mai uniforma a alimentelor. Iar prietenii tai sunt extrem de multumiti.
Am un prieten vegetarian, cu Philips HD4417 pot sa ii pregatesc niste legume la grata foarte dustoase fara ca acestea sa isi piarda toate calitatile nutritive. Atat incantat a fost prietenul meu de acest gratar electric incat si-a cumparat si el foarte repede dupa ce a mancat prima data la mine.
Acest gratar are o calitate speciala de a gati preparatele in suc propriu, deoarece o data ce acestea ating plita gratarului incep sa sfaraie si asa pe exterior se formeaza o crusta delicioasa iar pe interior acestea se pregatesc in sucul lor pastrandu-si totodata si calitatile nutritive si aroma.
Te gandesti la ce ti-ar trebuii un gratar electric? Iti zic eu, un gratar electric este extrem de util indiferent daca esti un fan sau nu al gratarului, mai alesc atunci cand te grabesti si nu ai timp sa stai sa dezgheti mancarea sau atunci cand nu ai chef sa gatesti ceva complicat si arunci pe gratar rapid niste carne sau niste legume pe care sa le savurezi rapid la o singura masa.